Ανακοινώσεις

Σχόλιο σε δήλωση του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το νοσοκομείο Λήμνου

ΚΚΕ – ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΗΜΝΟΥ

 Σχόλιο σε δήλωση του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το νοσοκομείο Λήμνου

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας, «βγήκε στα κεραμίδια» με αφορμή τις δηλώσεις της κας Γκάγκα και σε ό, τι αφορά τις τραγικές ελλείψεις ιατρικού προσωπικού και αναισθησιολόγου στο Νοσοκομείο Λήμνου.

Όμως, ο ελληνικός και ο Λημνιακός λαός δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου, θυμούνται τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ενημερώνουμε και υπενθυμίζουμε:

Οι τραγικές ελλείψεις σε μόνιμο ιατρικό και λοιπό προσωπικό ποτέ δεν αντιμετωπίστηκαν ούτε από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ούτε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις συνεχείς κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες των εργαζομένων και κατοίκων του νησιού μας και παρά τις δεκάδες αναφορές και ερωτήσεις των βουλευτών του ΚΚΕ στη βουλή. Μάλιστα, ο τότε αναπληρωτής υπουργός Υγείας κος Πολάκης, τα παρουσίαζε όλα καλά για το νοσοκομείο του νησιού μας, όπως δηλαδή και η κα Γκάγκα!

Σε απάντησή του σε αναφορά βουλευτών του ΚΚΕ στις 27-9-2018, έλεγε:  «Το νοσοκομείο Λήμνου το 2015 βρισκόταν σε κατάσταση κρίσης. Σήμερα, ακόμη και με τις υπάρχουσες ελλείψεις ιατρών, έχει την δυνατότητα να παρέχει τις υπηρεσίες που προβλέπονται από τον Οργανισμό του».

Το νοσοκομείο παρέμενε και τότε με έναν αναισθησιολόγο με όλα τα προβλήματα που αυτό συνεπάγονταν τόσο για τις συνθήκες εργασίας του ίδιου, όσο και για τους κατοίκους του νησιού μας σε περίπτωση που θα έλειπε με αναρρωτική άδεια, καλή ώρα!

Και αυτό γιατί και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ κινείται, είτε ως κυβέρνηση, είτε ως αντιπολίτευση, στις ράγες της πολιτικής της ΕΕ της εμπορευματοποίησης της υγείας, που οδηγεί σε προδιαγεγραμμένα εγκλήματα και στο χώρο της υγείας.

Οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αγροτοκτηνοτρόφοι, ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους και ας συμπορευτούν με το ΚΚΕ, τη μόνη δύναμη που στέκεται στο πλάι τους στους καθημερινούς αγώνες για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους.

Γιατί μόνο ο λαός σώζει το λαό, με ΚΚΕ δυνατό!

Μύρινα 29-3-2023

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button