Λήμνος

Σε ανώτερο Όργανο του Π.Ι.Σ. ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Λημνου Λούκας Θωμάς

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

ΠΡΟΣ: Τοπικά ΜΜΕ

09 Ιανουαρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου, κος Λούκας Θωμάς, ορίστηκε μέλος του Τομέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Νησιωτικότητας του Ινστιτούτου Επιστημονικών Ερευνών του Π.Ι.Σ..

Το Ινστιτούτο αποτελεί φορέα του ΠΙΣ και έχει βασικό σκοπό τη μελέτη επιστημονικών θεμάτων που αφορούν ζητήματα υγείας, συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης, ιατρικής δεοντολογίας, επαγγελματικών και ασφαλιστικών ζητημάτων των ιατρών, καθώς και την αρωγή στην εκπλήρωση των σκοπών του ΠΙΣ. Ουσιαστικά αποτελεί το γνωμοδοτικό του όργανο σε θέματα που απαιτείται εμπεριστατωμένη επιστημονική τεκμηρίωση.

Το γεγονός ότι ένας ιατρός της ακριτικής Λήμνου συμμετέχει για πρώτη φορά σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο, αφενός αποτελεί τιμή για τον Ιατρικό Σύλλογο του νησιού μας, αφετέρου θα υπάρχει η περαιτέρω δυνατότητα να μεταφερθούν τα προβλήματα μας ακόμα πιο ηχηρά σε ανώτερα κλιμάκια.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button