2025
ΑπόψειςΕπιλεγμένα

“Κούρνος Φέστιβάλ”, έχει να λέει ! Ο,τι πιο σπουδαίο στις Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις, Πανελλαδικά!

Πολύ ενδιαφέρουσα η παρουσίαση – συνέντευξη του φεστιβάλ Κούρνος που έγινε στην ΑΠΟΘΗΚΗ , με όλα εκείνα τα στοιχεία που ανέφερε η Αναστασία Κότσαλη   για τη φετινή 5η χρονιά  του Κούρνου και όσα νούμερα δόθηκαν, από τα Λητώ Μεσινη  για τις εκδηλώσεις των προηγούμενων ετών.

Ό,τι έγινε τα προηγούμενα 4 χρονιά, μιλώντας με νούμερα,  ήταν   εντυπωσιακό.  Όσα θα γίνουν φέτος σε ένα φεστιβαλ διάρκειας 20 ημερών με απόλυτα  πολιτιστικούς   σταθμούς σε διάφορα σημεία της Λήμνου  συνθέτουν την πολυπλοκότητα και την πρωτότυπη ποιότητα του   “Κουρνος Φέστιβάλ”,  που είναι ο,τι  πιο σημαντικό συμβαίνει στο τομέα των Καλοκαιρινών Φεστιβάλ,  Παναιγαιακά  και Πανελλαδικά!

Όταν πλησιάσουν  οι μέρες των Εκδηλώσεων , τις παραμονές,  θα μιλάμε  αναλυτικά για  αυτές,  όπως καταγράφονται  στο επιμελημένο Φυλλάδιο του  Κούρνου!

Στη Φωτογραφία από αριστερά: Ισμήνη Καλτσούνη, υπεύθυνη  παραγωγής,  Αναστασια  Κότσαλη και Λητώ Μεσίνη διοργανώτριες του φεστιβαλ.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button