Λήμνος

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΣΤΟ VISIT LIMNOS !

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΣΤΟ VISIT LIMNOS !

 ΕΚΔΟΤΙΚΗ – ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ

 ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ

            ΑΦΜ: 998519931 – ΔΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ                                                                                          

            ΑΡ.Μ.ΑΕ: 66550/82/B/08/05

Μυτιλήνη 13-8-2019

 

Προς:

ΗλίαΚότσαλη

Ράδιο Άλφα

 Αγαπητέ Ηλία,

Μετά από πολλά χρόνια επικοινωνώ μαζί σου για να σου γνωστοποιήσω μια έκδοση της εταιρείας μου, με στόχο την προσέλκυση Ελλήνων επισκεπτών στα νησιά μας Λήμνο και Αη Στράτη, την τρέχουσα τουριστική σαιζόν και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, εκδώσαμε το Λεύκωμα  – Τουριστικό Οδηγό, με τίτλο «Visit Limnos», στο οποίο 13 καταξιωμένοι επαγγελματίες από τους χώρους της μουσικής, του αθλητισμού και της δημοσιογραφίας (είτε με καταγωγή από την Λήμνο, όπως ο Στέλιος Ρόκκος και ο Νικ Καλάθης, είτε επώνυμοι φίλοι των νησιών, όπως η Δέσποινα Βανδή, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Πασχάλης Τερζής, ο Δημήτρης Μπάσης, η Χαρούλα Αλεξίου, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιάννης Βαρδής, ο Γιάννης Πάριος, ο προπονητής του Ηφαίστου Σωτήρης Μανωλόπουλος και ο δημοσιογράφος Ευθύμης Μπλέτσας), με σύντομες δηλώσεις τους περιγράφουν τις ταξιδιωτικές εμπειρίες τους και εμμέσως προσκαλούν για διακοπές στη Λήμνο και τον Αη Στράτη. Συγχρόνως με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και με λίγα λόγια, περιγράφονται τα αξιοθέατα και οι ομορφιές των δύο νησιών μας.

Το «Visit Limnos» διανεμήθηκε δωρεάν σε 10 χιλιάδες αντίτυπα, το τετραήμερο 27-30 Ιουνίου, στην Αθήνα (στους σταθμούς του μετρό, του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου και σε μεγάλους εμπορικούς δρόμους και Mall), στην Θεσσαλονίκη (σε δρόμους με μεγάλη κίνηση πεζών ή τροχοφόρων και σε χώρους περιπάτου, όπως η παραλιακή της πόλης) και στην Καβάλα  (στην παραλιακή, στο σταθμό των ΚΤΕΛ και στην αίθουσα αναμονής του Λιμανιού).

Όπως μπορείς να διαβάσεις και στο σχετικό φωτορεπορτάζ που είχα στη δωρεάν διανεμόμενη μηνιαία εφημερίδα μου, ο «ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ Βορείου Αιγαίου», η ανταπόκριση του κόσμου που έπαιρνε στα χέρια του το «Visit Limnos» ήταν ιδιαίτερα θετική, με την έκπληξη για τους τόσους επωνύμους που παινεύουν τα νησιά μας να κυριαρχεί. Εξίσου ενθουσιώδης ήταν η υποδοχή του «Visit Limnos» και από τους Λημνιούς που το πήραν στα χέρια τους το διήμερο 1-2 Αυγούστου, οπότε βρέθηκα στη Λήμνο για να το παραδώσω και στους λίγους πελάτες μου διαφημιζόμενους.

Σου επισυνάπτω πέντε ενδεικτικές σελίδες του εντύπου μαζί με το εξώφυλλό του. Το ίδιο το  «Visit Limnos» μπορείς να αναζητήσεις στο Δήμο Λέσβου (από την κα Κατερίνα Φίκαρη) ή από πελάτες μου όπως π.χ. η Ένωση και ο ξυλόφουρνος του Χρυσάφη στη Μύρινα.

Στη διάθεσή σου για κάθε πρόσθετη πληροφορία.

 

Με εκτίμηση                                                                                                                                         Γιώργος Κονδυλούδης

Εκδότης – Διευθυντής

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button