Λήμνος

Σημαντικό Βραβείο, Σπουδαία Ειδηση ! ΜΠΡΆΒΟ ΠΑΙΔΙΆ

Το 1ο Βραβείο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας                                                                           στο Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου Λήμνου

 Ο 8ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για την Πρόληψη του Καπνίσματος με θέμα «Η νέα γενιά έρχεται το κάπνισμα φεύγει» πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 11ου Πανελλήνιου Μαθητικού Συνεδρίου «Παιδεία για έναν κόσμο χωρίς κάπνισμα» το οποίο διοργανώνει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

Στην κατηγορία Γυμνασίων το 1ο Πανελλήνιο Βραβείο για την Γ΄ τάξη κέρδισε η Γαβριέλλα Σαλαμουσά, μαθήτρια του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου. Υπεύθυνη καθηγήτρια Ουρανία Χαλικιώτου, Φιλόλογος.

Τα κριτήρια αξιολόγησης των έργων ήταν η πρωτοτυπία, η σαφήνεια έκφρασης και η ωφελιμότητα για την πρόληψη του καπνίσματος. Το Βραβείο περιλαμβάνει Γραπτό Δίπλωμα, Ψηφιακό Μέσο Αποθήκευσης και χρηματικό πόσο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Γαβριέλλα που πέτυχε να ξεχωρίσει με τη δημιουργία της σε αυτόν το Πανελλήνιο Διαγωνισμό.

Η Βράβευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα “Jacqueline de Romilly” του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων την Τρίτη 12 Απριλίου 2022 στις 10:30 π.μ. στο πλαίσιο του Συνεδρίου που θα ολοκληρωθεί στις 13:00.

Μπορείτε να τα παρακολουθήσετε διαδικτυακά στη διεύθυνση: https://youtu.be/gUuhVM-0rmI

 

Η Διευθύντρια

Χαριτίνη Φωτοπούλου

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button