ΕπίκαιραΕπιλεγμένα

Σήμερα 6/6 η συνάντηση στο Υπουργείο για το ΠΡΕΒΕΛΗΣ.

Στην Αθήνα βρίσκεται απο χθες 5/6  το απόγευμα ο Δήμαρχος Λημνου κ. Μαρινάκης για την  υπόθεση του Πλοίου ΠΡΕΒΕΛΗΣ, η  παρουσία του οποίου απο σήμερα και μέχρι το τέλος Ιονίου,  στις Γραμμές της Λήμνου ήταν το θέμα της Έκτακτης και κατεπείγουσας  Συνεδρίασης του Δημοτικού  Συμβουλίου Λήμνου την Κυριακή 4/6 .

Η απόφαση  της Συνεδρίασης ήταν να επισκεφτεί ο Δήμαρχος  το Υπουργείο  Ναυτιλίας  και να προσπαθήσει να αποτρέψει  τη Δρομολόγηση του Πλοίου αυτού,  το οποίο μας πάει χρόνια πίσω…

Η συνάντηση  σήμερα 6/6 στο Υπουργείο σε άμεσο χρόνο απο την απόφαση της Κυριακής , προφανώς  έγινε  με τη συνέργεια του κ. Αθανάσιου,  Βουλευτή τη; ΝΔ (σε υποψηφιότητα ) του Νομού  Λέσβου – Λήμνου.

Η συνάντηση  θα γίνει σήμερα 6/6 στις 14.30 και από πλευράς  Λήμνου θα είναι ο Δήμαρχος Δ. Μαρινάκης, ενώ θα παραβρεθεί και η Δημοτική Σύμβουλος και επικεφαλής Συνδυασμού Ελεονόρα Γεώργα, η οποία είχε  εκφράσει την επιθυμία να πάρει μέρος στη συνάντηση

Θα συνοδεύονται  από τον κ. Αθανασίου.

Η Φωτογραφία ειναι  απο το Δημ. Συμβούλιο της Κυριακής,  με τη συμμετοχή του Χαρ. Αθανασίου, οποίος με το κινητό στο χέρι ασχολείται με το κλείσιμο του ραντεβού.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button