ΕπίκαιραΕπιλεγμένα

Σήμερα 6/6 η συνάντηση στο Υπουργείο για το ΠΡΕΒΕΛΗΣ.

Στην Αθήνα βρίσκεται απο χθες 5/6  το απόγευμα ο Δήμαρχος Λημνου κ. Μαρινάκης για την  υπόθεση του Πλοίου ΠΡΕΒΕΛΗΣ, η  παρουσία του οποίου απο σήμερα και μέχρι το τέλος Ιονίου,  στις Γραμμές της Λήμνου ήταν το θέμα της Έκτακτης και κατεπείγουσας  Συνεδρίασης του Δημοτικού  Συμβουλίου Λήμνου την Κυριακή 4/6 .

Η απόφαση  της Συνεδρίασης ήταν να επισκεφτεί ο Δήμαρχος  το Υπουργείο  Ναυτιλίας  και να προσπαθήσει να αποτρέψει  τη Δρομολόγηση του Πλοίου αυτού,  το οποίο μας πάει χρόνια πίσω…

Η συνάντηση  σήμερα 6/6 στο Υπουργείο σε άμεσο χρόνο απο την απόφαση της Κυριακής , προφανώς  έγινε  με τη συνέργεια του κ. Αθανάσιου,  Βουλευτή τη; ΝΔ (σε υποψηφιότητα ) του Νομού  Λέσβου – Λήμνου.

Η συνάντηση  θα γίνει σήμερα 6/6 στις 14.30 και από πλευράς  Λήμνου θα είναι ο Δήμαρχος Δ. Μαρινάκης, ενώ θα παραβρεθεί και η Δημοτική Σύμβουλος και επικεφαλής Συνδυασμού Ελεονόρα Γεώργα, η οποία είχε  εκφράσει την επιθυμία να πάρει μέρος στη συνάντηση

Θα συνοδεύονται  από τον κ. Αθανασίου.

Η Φωτογραφία ειναι  απο το Δημ. Συμβούλιο της Κυριακής,  με τη συμμετοχή του Χαρ. Αθανασίου, οποίος με το κινητό στο χέρι ασχολείται με το κλείσιμο του ραντεβού.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button