ΕπιλεγμέναΛήμνος

Σήμερα Κυριακη 19/9, 20.30, Συγκέντρωση στο Λιμάνι για Καλύτερες Συγκοινωνίες !

ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΥΡΙΝΑΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ, ΣΩΜΑΤΕΊΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ  ΦΟΡΕΙΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΘΑ  ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΩΝ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ !

ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΦΥΓΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ, ΚΑΠΟΥ ΣΤΙΣ 16.30,  ΚΑΙ 8.30  ΤΟ ΒΡΆΔΥ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΆΝΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ.  ( η φωτογραφία ειναι από την προηγούμενη  συγκέντρωση)

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΗΜΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΛΗΜΝΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΛΗΜΝΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΗΜΝΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΛΗΜΝΟΥ

ΕΛΜΕ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΗΜΝΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΛΗΜΝΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΜΕΑΣ ΛΗΜΝΟΣ»

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΛΗΜΝΟΥ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ. στο νέο λιμάνι της Μύρινας

Τα σωματεία και οι σύλλογοι εργαζομένων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα της Λήμνου, των επαγγελματιών, από το χώρο του πολιτισμού, κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις για την αναβάθμιση των ακτοπλοϊκών και αεροπορικών συγκοινωνιών του νησιού και καλούμε όλες και όλους σε νέα συγκέντρωση την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 στις 8.30 μ.μ. στο νέο λιμάνι της Μύρινας, στο χώρο κατάπλου του πλοίου.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ

  • Την κυβέρνηση και το υπουργείο ναυτιλίας ως συνυπεύθυνους για την τραγική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ακτοπλοϊκή γραμμή Λαυρίου-Αγίου Ευστρατίου-Λήμνου-Καβάλας και συνολικότερα για τις υποβαθμισμένες ακτοπλοϊκές και αεροπορικές συγκοινωνίες του νησιού μας σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.
  • Την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου για τη στάση υπονόμευσης των αγώνων, ενάντια στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων και των κατοίκων του νησιού.

Καλούμε τους υπόλοιπους συλλόγους επαγγελματιών, το Δημοτικό Συμβούλιο, τη Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή, να πάρουν θέση τόσο για την κινητοποίηση αυτή, όσο και για την ανάγκη συνέχισης των αγώνων για την αναβάθμιση των ακτοπλοϊκών και αεροπορικών συγκοινωνιών του νησιού μας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :

  • Άμεση αντικατάσταση του πλοίου AQUA STAR στη γραμμή Λαύριο-Άγιος Ευστράτιος-Λήμνος-Καβάλα – Σύγχρονα, ασφαλή, αξιόπλοα πλοία, μεγάλης χωρητικότητας σε επιβάτες, αυτοκίνητα, και εμπορεύματα, σταθερά δρομολόγια, σε όλες τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις.
  • Καθημερινή ακτοπλοϊκή και αεροπορική σύνδεση της Λήμνου με την κεντρική και βόρεια Ελλάδα, καθώς και με τα άλλα νησιά, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
  • Φτηνά ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια.
  • Ναυτεργάτες με σύγχρονα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, σύμφωνα και με τα δίκαια αιτήματα των σωματείων τους.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button