ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Σκύλοι επιτέθηκαν σε κοπάδι. 30 πρόβατα τραυματισμενα

30  πρόβατα,  μερικά ετοιμόγεννα, έχουν πληγωθεί  βαριά από σκύλους  που επιτέθηκαν  σήμερα 25/1/23 το πρωί σε  κοπάδι στην περιοχή  της Ατσικής.

Οι ιδιοκτήτες του κοπαδιού αντίκρισαν  μια αναπάντεχη ζημιά στην περιούσια τους. Τα ζώα τους πληγωμένα, δαγκωμένα,  με σπασμένα πόδια κλπ που, τα περισσότερα,  δεν   θα επανέλθουν και μια κανονική κατάσταση !   Η  ζημιά είναι από  αυτές που δεν αναπληρώνονται και  δεν τυγχάνουν αποζημίωσης…

Τα δυο σκυλιά, μάλλον κυνηγόσκυλα,   είναι απο καιρο εγκαταλειμμένα, άρα  αδέσποτα ενώ δεν φέρουν  “τσιπς”  αναγνώρισης…

Οι Αστυνομία που κλήθηκε όπως  και ο Κτηνίατρος , ο κ.  Μπουλώτης,  διαπίστωσαν και κατέγραψαν το περιστατικό  ενώ τους δυο  σκύλους,  που έπιασαν και έδεσαν οι ιδιοκτήτες, πατέρας  και γιος , του  κοπαδιού θα τους παραλάβει ο Δήμος για να τους οδηγήσει στο Δημοτικό Καταφύγιο Αδέσποτων Σκύλων.

Η ζημιά σε μια  χρονική στιγμή που το κοπάδι αρχίζει να αποδίδει είναι σημαντική όπως μας τόνισε ο Αργυρής,  ο γιος αυτής της “οικογενειακής επιχείρησης”   σε συνομιλία στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ  και όπως μας ειπε   εργάζονται 365 μέρες το χρόνο και τέτοιες  ζημιές “πονάνε” πολύ !

Βέβαια,   στο βάθος  αυτής της ιστορίας  υπάρχουν αυτοι   που εγκατέλειψαν  αυτά τα δυο σκυλιά  με πολύ επιπόλαιο  τρόπο και προκλήθηκε αυτή  η καταστροφή. Φυσικά αν οι ιδιοκτήτες των σκυλιών αποκαλυφθούν οι ποινές ειναι βαριές !

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button