ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Σοβαρό Ατύχημα με 4χρονο Παιδί στη Λ. Δημοκρατίας. Τρέχουν πολύ εκεί !

Το  4χρονο  παιδί  πέρασε στο οδοστρώματα  της Λ. Δημοκρατίας και χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Συνέβη χθες  (15/7/20) λίγο πριν το μεσημέρι και ήταν μια σοβαρή περίπτωση ατυχήματος,  που όμως δεν είχε πολύ δύσκολες συνέπειες   και αυτό  επειδή  το διερχόμενο αυτοκίνητο  είχε μικρή ταχύτητα.

Ο τραυματισμός του Παιδιού,   που σ εκείνο το σημείο, κάπου έξω από το Κατάστημα Media Strom, απέναντι απο το ΑΒ,   βρισκόταν με τους γονείς του,  ήταν   στο πρόσωπο  και αντιμετωπίστηκε στο Νοσοκομείο όπου αμέσως μεταφέρθηκε.

Όλα αυτά τα στοιχεία που αναφέρουμε,    είναι από ένα επιτόπιο ρεπορτάζ και μαρτυρίες αυτοπτών του συμβάντος.  Κάποιος μας είπε ότι από τη σύγκρουση το παιδάκι μετατάχτηκε κάποια μέτρα  μακριά!

Ένα συμπέρασμα που πρέπει  να βγει από το ατύχημα αυτό είναι ότι η Λ. Δημοκρατίας, ο πιο πολυσύχναστος από οχήματα δρόμος έχει και  μεγάλη παρουσία πεζών καθώς και πολλών καταστημάτων. Υπάρχουν βέβαια και πολλά Σχολεία, με μαθητές ολες   σε όλο το μήκος της Λεμφοφόρου.

Επομένως το πρώτο που πρέπει να ελεγχθεί είναι η ταχύτητα με όριο τα 30 χιλιομ. Ενα μόνιμο Ραντάρ έλεγχου ,  θα ήταν επιβεβλημένο !

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button