Λήμνος

ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ !

ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ !

Ξέρετε τι συμβαίνει στη Ν. Δ. με την Περιφέρεια Β. Αιγαίου;

Οι συνδυασμοί με επικεφαλής “πατενταρισμένα”  στελέχη της ΝΔ είναι δυο όμως μόνο το ένα  τυγχάνει της στήριξης του Κόμματος και είναι αυτό με υποψήφια τη Χριστιάνα Καλογήρου.

Το άλλο με επικεφαλής τον Κώστα Μουτζούρη, κάποτε και υποψήφιο Βουλευτή της ΝΔ,  κατεβαίνει ως ανεξάρτητο  αφού αρχικά   φαινόταν ότι θα είχε  τη στήριξη της ΝΔ  που στη συνέχεια την έχασε…

Ο Κ. Μουτζούρης όμως  δεν  έφυγε από το προεκλογικό σκηνικό κατεβαίνοντας ως ανεξάρτητος και στη Λήμνο,  τουλάχιστον,  οι βασικοί υποστηρικτές του προέχοντα από τον  χώρο αυτόν…

Ανησυχεί,  λοιπόν,  η Ηγεσία της ΝΔ για αυτή της διάσπαση φοβούμενη ότι θα τις κοστίσει εκλογικά και επομένως η επιλογή του  Κ. Μητσοτάκη, που πριν λίγες μέρες ήταν στη Μυτιλήνη για να στηρίξει Καλογήρου, να έρθει στη Λήμνο συνδέεται και με αυτό!

Όθεν (!!!)   όλες τις εμφανίσεις  του Κυρ. Μητσοτάκη στη Λήμνο και κυρίως στην Παρέλαση, με τον πολύ κόσμο, η κ Καλογήρου ήταν πάντα  δίπλα του (φωτογραφία).   

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button