Λήμνος

Στη Ρουμανια και Βερολινο για Τουριστες

Στη Ρουμανια και Βερολινο για Τουριστες

ΑΜΚΕ ΛΗΜΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ

Μύρινα 9 Μαρτίου 2019

Δελτίο τύπου

Η ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική συνεχίζει να δίνει δυναμικά το παρών σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού το πρώτο τρίμηνο του 2019  συμμετέχοντας στην TTR Romanian που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι από 21-24 Φεβρουαρίου και στην ITB στο Βερολίνο στις 6-10 Μαρτίου .

Η TTR είναι η μεγαλύτερη έκθεση της Ρουμανίας στο κλάδο του τουρισμού, διοργανώνεται από τη ROMEXPO και συγκεντρώνει τουριστικές  επιχειρήσεις από τη Ρουμανία και όλο τον κόσμο.

ITB Berlin είναι μία από τις πιο γνωστές τουριστικές εκθέσεις  παγκοσμίως . Διεξάγεται κάθε χρόνο και συγκεντρώνει πάνω από 10.000 εκθέτες και 160.000 επισκέπτες από 180 χώρες.

Οι εκπρόσωποι της ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική κ. Σφενδύλης Δημήτρης , κ.Μάντζαρης Στέλιος και κ.Ματζάρης Δημήτρης παραβρέθηκαν στο περίπτερο του ΕΟΤ , στο οποίο συμμετείχε και η Περιφέρεια Β .Αιγαίου, στην διάρκεια των εκθέσεων  και πραγματοποίησαν  επαφές με τουριστικούς πράκτορες και επαγγελματίες του χώρου με σκοπό την προώθηση και την τουριστική προβολή της Λήμνου.

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button