Περιοδικό

Στην Αθήνα οι “ΕΥΡΥΤΑΝΟ-ΛΗΜΝΙΑΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ”

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ,  Η ΝΙΤΣΑ ΔΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΡΑΓΑΡΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ. ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΧΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΝΤΙΝΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
Παρουσιάσθηκαν χθες οι “ΕΥΡΥΤΑΝΟ-ΛΗΜΝΙΑΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ” των Σταύρου Τραγάρα και Αλέξανδρου Χουλιαρά στο κοινό της Αθήνας. Στο Πολεμικό Μουσείο (Βασιλίσσης Σοφίας). Ήταν μια εκδήλωση πολιτισμού με μεγάλη συγκίνηση, πνευματικότητα, και αγάπη. Ευρυτάνες, Λήμνιοι, αλλά και βιβλιόφιλοι άνθρωποι από όλα τα μέρη της Ελλάδας κατέκλυσαν την αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου, που γέμισε ασφυκτικά, ενώ υπήρχαν και πολλοί όρθιοι. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του “Συλλόγου των απανταχού Κρικελλιωτών Ευρυτάνων ο Άγιος Νικόλαος”, κύριος Κώστας Συγγούνης, ο Αντιπρόεδρος του “Συλλόγου Ατσικιωτών Λήμνου”, κύριος Χρήστος Λεκάνης, και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λημνιακών Συλλόγων κύριος Αντώνης Καραγιάννης. Το βιβλίο παρουσίασαν ο οδοντίατρος, ιστορικός ερευνητής και συγγραφέας κύριος Αριστείδης Τσοτρούδης, ο αυτοδιοικητικός λειτουργός και κοινωνικός αναλυτής κύριος Μπάμπης Κουρεμέτης, ο μαθηματικός κύριος Ευθύμιος Φλώρος, και ο ιατρός γυναικολόγος κύριος Χρήστος Τσιούτσιος. Οι συγγραφείς εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες.  

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button