Λήμνος

Στην Πολιόχνη 5000 χρόνια πριν !

Να και ένα μυθιστόρημα που δεν με τρόμαξε με τον όγκο του !

Να και ένα μυθιστόρημα που πριν ακομη κάνεις  την αρχή να το διαβάζεις σε προκαλεί να το πάρεις μονορούφι… Είναι που μας πάει πίσω στην εποχή της προϊστορικής Πολιόχνης,  με την Ηρωίδα του Μυθιστορήματος,  τη Σινιώ,   να μας ξεναγεί  με τη ζωή της  στη Πόλη της, την πρώτη οργανωμένη πόλη της Ευρώπης , 5.000 χρόνια πριν…

Είναι και ο Συγγραφέας,  όπου λες: για να δούμε τι γραφεί πάλι ο Μπελίτσος,  είναι και τα σκίτσα του Γιώργου Καριακλή, που μπλέκουν   το παρελθόν  με το παρόν !

Το ήξερα ότι έρχεται, ότι θα κυκλοφορήσει  όπου νάναι. Στην εποχή του Ιντερνέτ, μαθαίνεις κάτι  πριν συμβεί. Παρόλα αυτά όταν έλαβα ταχυδρομικά το βιβλίο (ευχαριστώ Θόδωρε για την αποστολή!)  και το έπιασα είδα ότι είναι του  χεριού μου, στο μέγεθος εννοώ .

Είναι και καλοκαιρινό:  δροσερό, ευκολοδιάβαστο, ειδικά θα έλεγα  για εκείνες τις μικρές ηλικίες που έχουν  χάσει την επαφή τους,  τα παιδιά,    με το Διάβασμα… Μην το χάσετε !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button