Λήμνος

Στην προεκλογικη ατζεντα το σεισμοπληκτο Γυμνασιο …

Στην προεκλογικη ατζεντα το σεισμοπληκτο Γυμνασιο ...

Την πόρτα άνοιξε η Ενωση Ξενοδόχων με τη συνάντηση που προκάλεσε με τους Υποψήφιους Δήμαρχους (όσοι πήγαν)  και, μια  που η πόρτα άνοιξε, ακολουθεί η παρακάτω πρόσκληση η οποία όμως δεν είναι  επί γενικών θεμάτων αλλά για ένα και μοναδικό υπαρκτό όμως πρόβλημα, το σεισμόπληκτο Γυμνάσιο Μύρινας,  το οποίο περιμένει τα έργα  αποκατάστησες για να λειτουργήσει ξανά.

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε ποιοι θα αποδεχτούν την Πρόσκληση και   στην πρόπτωση αυτή σε δύσκολη θέση είναι η παρούσα Δημοτική Αρχή, υπεύθυνη  για το έργο (που δεν έγινε)  ενώ οι υπόλοιποι Υποψήφιοι θα έχουν να λένε…

Ως εκ τούτου θεωρούμε ότι οι 4 από τους 5 υποψηφίους θα δηλώσουν παρόντες και μένει να μάθουμε τι θα κάνει ο 5ος…

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αξιότιμοι Κύριοι και Κυρίες, Υποψήφιοι Δήμαρχοι της Λήμνου

Ο Σύλλογος Καθηγητών του Γυμνασίου Μύρινας Λήμνου και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου, αποφάσισαν να σας καλέσουν σε μια συζήτηση για την ενημέρωση σας, σχετικά με το σοβαρότατο πρόβλημα στέγασης που αντιμετωπίζει από το 2014 το Γυμνάσιο Μύρινας Λήμνου, την Δευτέρα στις 15.04.2019 και ώρα 13:30 στο Γυμνάσιο Μύρινας.

Αναμένουμε την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας και θα σας περιμένουμε.

Με εκτίμηση,  

Τα μέλη του Συλλόγου Καθηγητών του Γυμνασίου Μύρινας Λήμνου και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Μύρινας Λήμνου.

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button