Επιλεγμένα

Στο Ειδικό Καλλιθέας δεν βρέθηκαν, από την ανίχνευση, άλλα κρούσματα, οπότε…

Μια ανάρτηση  της Διευθύντριας  στο Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας,  την οποία  δημοσιεύουμε  παρακάτω , μας δίνει μια εικόνα του Σχολείου,  μετά τα κρούσματα κορονοϊού σε    δυο  δασκάλες του Σχολείου,  οι οποίες με δίκη τους πρωτοβουλία  και επίμονη  έκαναν το τεστ  για την covid-19 και  το αποτέλεσμα βγήκε θετικό .

Οι δυο δασκάλες, ως γνωστόν,  μπήκαν σε καραντίνα, η μια σε κατ οίκον και η άλλη στο Νοσοκομείο. Σε καραντίνα μπήκε με θετικό το τεστ  και ο σύζυγος της μιας δασκάλας.

Αυτά έγιναν γνωστά εξ  αρχής και πριν την έναρξη της  Σχολικής χρονιάς. Κατόπιν αυτών  το Σχολείο   παραμένει κλειστό μέχρι σήμερα 19/9 .

Η ανάρτηση της Διευθύντριας μας δίνει επαρκή ενημέρωση για τη συνέχεια αυτής της Ιστορίας…

 

Γεσθημανή Μάνια Κατεβαινίδου (Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Καλλιθέας)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
Για όσους αγωνιούν ,γονείς, μαθητές, φίλους, μάστορες, καθαρίστριες, που ήρθαν σε επαφή με τις εκπαιδευτικούς του Ειδικού Σχολείου Καλλιθέας Λήμνου τις τελευταίες δύο εβδομάδες, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τα αποτελέσματα του τεστ covid-19, στα οποία έχουμε υποβληθεί, είναι αρνητικά!!! Θα παραμείνουμε σε καραντίνα, οι εκπαιδευτικοί, μέχρι τις 24 ή 25/9/2020!!! Το Σχολείο περιμένουμε να απολυμανθεί και να καθαριστεί από το Δήμο Λήμνου, ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε με ασφάλεια, εκπαιδευτικοί και μαθητές, στα καθήκοντά μας!!

Εύχομαι!!! Περαστικά στους νοσούντες και καλή επάνοδο στις δραστηριότητές μας, σαν εκπαιδευτικοί και όχι σαν καθαριστές!!!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button