Ανακοινώσεις

Στο Μουδρο, που βγαζει “Ειδησεις”

Με πολύ ενθουσιασμό ιδρύθηκε το απόγευμα της 20ης Ιανουαρίου σε διαδικτυακή συνεδρίαση των μελών της η εικονική επιχείρηση του Γυμνασίου Μούδρου Social Aid. Μια επιχείρηση που στοχεύει να βελτιώσει τη καθημερινότητα των ανθρώπων με προβλήματα όρασης και να ταράξει τα νερά της αγοράς. Κοντά μας σε αυτή τη σημαντική στιγμή για την επιχείρησή μας η κ. Ελίζα Παυλίδη, υπεύθυνη του προγράμματος Μαθητική Επιχείρηση 2021 του Junior Achievement Greece, που εμψύχωσε τους μικρούς επιχειρηματίες, αλλά αντιλήφθηκε και τη σκοποθεσία και τη θέλησή τους να πετύχουν. Επίσης, δίπλα μας ο κ. Στενός Νικόλαος, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Περιφέρειας Μούδρου και ιδιοκτήτης της Pc.com. Στενός Γ. Νικόλαος ως εθελοντής σύμβουλος της επιχείρησής μας με διάθεση να μας εισάγει στον κόσμο της επιχειρηματικότητας. Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας που έχουν αναλάβει ήδη με σοβαρότητα τους ρόλους τους.
Διευθύνων Σύμβουλος ΤΣΙΩΤΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ
Διευθύντρια Παραγωγής ΚΡΑΣΣΑ ΜΑΡΙΑ
Διευθύντρια Μάρκετιγκ ΛΥΜΠΕΡΗ ΜΑΡΙΑ
Διευθύντρια Πωλήσεων ΠΙΝΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
Διευθύντριες Ανθρώπινου Δυναμικού ΣΟΥΣΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-
ΔΕΛΗΓΕΩΡΓΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Διευθυντές Πληροφοριακών Συστημάτων ΜΑΝΩΛΕΡΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ
ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Συντονίστρια του προγράμματος η εκπαιδευτικός κ. ΠΟΛΥΜΕΝΗ ΕΛΕΝΗ και συνεργαζόμενοι εκπαιδευτικοί οι κ.κ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ και ΝΑΒΡΟΖΙΔΟΥ ΡΟΥΔΑΜΑ.
Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές, τους γονείς και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που στηρίζουν τις δράσεις μας και μοιράστηκαν μαζί μας διαδικτυακά την επίσημη ίδρυση της Social Aid.
Το Πρόγραμμα “Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021” του #JuniorAchievementGreece τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button