ΕπιλεγμέναΛήμνος

Στο Πνευματικό Κέντρο Αγ. Τριάδας η Αιμοδοσία, 3,4,5 Δεκ.

Θέμα: ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου ο ” Άγιος Παντελεήμων” σάς ενημερώνει,

ότι κατόπιν συνεννόησης με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Αμαλίας Φλέμινγκ και του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου, αρχές Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αγίας Τριάδας, την οποία με μεγάλη χαρά ο Μητροπολίτης μας, Σεβασμιώτατος κκ. Ιερόθεος παραχώρησε για τις ανάγκες αυτής.
Συγκεκριμένα οι ημέρες της εθελοντικής αιμοδοσίας θα είναι την:
 
Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου από 9:00-13:00 & 17:00-20:00,
 
Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου από 9:00-13:00 & 17:00-20:00 και 
 
Σάββατο 5 Δεκεμβρίου από 9:00-14:00 (όχι το απόγευμα).
 
   Καλούμε για ακόμη μια φορά όλους τους φίλους/ες και μέλη του συλλόγου, τώρα εν μέσω καραντίνας λόγω της πανδημίας, να αφιερώσουν 10 λεπτά από το χρόνο τους και να προσφέρουν λίγες σταγόνες από το αίμα τους, κάνοντας μια πράξη αγάπης.
 
   Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας κάνει συχνές εκκλήσεις για αίμα, οι γιατροί της κινητής μονάδας του Αμαλίας Φλέμινγκ μας ενημέρωσαν ότι οι ανάγκες είναι τεράστιες, … επομένως η εθελοντική μας προσφορά έχει ιδιαίτερα μεγάλη αξία !
 

Στο χώρο της αιμοδοσίας θα υπάρχουν μάσκες, γάντια, αντισηπτικά και θα τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε να μείνουμε ασφαλείς και υγιείς!

              Να Είσαι Εκεί Για Τον Άλλον, …Δώσε Αίμα, Δώσε Ζωή !
 
      Ευχαριστούμε και σας περιμένουμε,

                           με εκτίμηση το ΔΣ του συλλόγου.

LimnosNea.gr : η Φωτογραφία ειναι από προηγούμενη Αιμοδοσία, Αρχές Μαρτίου 20, με νέους Αιμοδότες,  Φοιτήτριες  και Φοιτητές του ΤΕΤΔ Λημνου

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button