Απόψεις

Στόχος: Γάμοι στη Λημνο!

Ακούω το θόρυβο των   βεγγαλικών που ρίχνονται   αυτή την  ώρα (10.30  17/7) και λίγο πριν περνούσα από εκεί.  Είναι από την  Ταβέρνα Τζιτζιφιές με την ευκαιρία κάποιου γάμου.

Η ταβέρνα Τζιτζιφιές στολισμένη εντυπωσιακά (φωτογραφία)   έχει  έναν  ακομη Γάμο φέτος  όμως αυτή τη φορά  απο αυτούς που θεωρούνται  “Τουριστικό Προϊόν” .   Είναι ένας  Γάμος Ομογενών και δεν  έχω να αναφέρω άλλες λεπτομέρειες γιατί η ώρα δε ήταν κατάλληλη για Ρεπορτάζ. Ισως αύριο …

Οι Γάμοι,  οι εισαγόμενοι   βέβαια,   είναι ζητούμενο για κάθε τόπο ακόμη και για τη Σαντορίνη που πνίγεται  από το  γενικό τουρισμό.

Η Λημνος με τη μεγάλη Λημνιακή  Ομογένεια μπορεί να έχει ένα  τέτοιο τουρισμό και σε κάποιο  βαθμό τον  έχει ! Όμως χρειάζεται και αυτό  προϊόν  του Ομογενειακού  Τουρισμού να διαφημιστεί.

Ειδικά φυλλάδια και  αναρτήσεις  στο διαδίκτυο με Εκκλησίες  ειδικού ενδιαφέροντος και τα μοναδικά τοπία της Λήμνου, (Παχιές Άμδες, Φαλακρά, Αλυκή, Καΐκια κα)  για Γαμήλιες φωτογραφήσεις  και άλλες τοπικές  παροχές είναι μια διαφημιστική μέθοδος.

Η συνεργασία με τους Ομογενειακούς  Συλλόγους  της Λήμνου στην Αυστραλία και  Αμερική, σίγουρα θα βοηθούσε. Η Λήμνος εχει τα εργαλεία και πρέπει να  τα χρησιμοποιήσει. Να αναφέρω, ως ιδέα,  ακομη κατι:  Ο  Εθνικός Κήρυκας η μεγάλη ομογενειακή   εφημερίδα  του Λημνιου Αντώνη Διαματάρη, σίγουρα  θα βοηθήσει αν μπει ο στόχος: Γάμοι στη Λήμνο !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button