Λήμνος

ΣΥΜΠΑΝ: Θεματικες Προτασεις και Υποψηφιοτητες

ΣΥΜΠΑΝ: Θεματικες Προτασεις και Υποψηφιοτητες

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Η Κίνηση Πολιτών “Συμμαχία Παλλημνιακής Ανάπτυξης” προσκαλεί όλους τους Λημνιούς στη Γενική Συνέλευση του Νησιού, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, στις 7.30 μ.μ. στο κέντρο “Λόφος” στην Ατσική.

Κατά τη Γενική Συνέλευση θα παρουσιαστούν οι προτάσεις των Θεματικών Ομάδων της Κίνησης, όπως αυτές διαμορφώθηκαν έως τώρα, και θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

Στη συνέχεια θα διεξαχθεί η εκλογή των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων, οι οποίοι θα πλαισιώσουν την Δημοτική Παράταξη ΣΥΜ.Π.ΑΝ που διεκδικεί τη Νέα Δημοτική Αρχή της Λήμνου.

Υποψηφιότητες για τις θέσεις των Δημοτικών Συμβούλων θα γίνονται δεκτές με γραπτή αίτηση προς τη Γραμματεία ως και το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 ως τις 10.00 μ.μ. και εφόσον οι ενδιαφερόμενοι έχουν υπογράψει την Ιδρυτική Διακήρυξη της Κίνησης.

Δικαίωμα του εκλέγειν έχουν όσοι θα έχουν υπογράψει την Ιδρυτική Διακήρυξη της Κίνησης ως και το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 ως τις 10.00 μ.μ.

Για πληροφορίες και διευκρινήσεις: 6978690683

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button