Λήμνος

Συγχρονοι διαλογοι, μεσω ιντερνετ, για παλιές αγαπημενες εικονες !

Συγχρονοι διαλογοι,  μεσω ιντερνετ,  για παλιές  αγαπημενες εικονες !

Διαλογοι   μέσω Ιντερνετ.

 Έτσι γράφτηκε ένα  βιβλίο από το  δικό μας Σταύρο Τραγάρα και τον Ευρυτάνα Αλεξ. Χουλιαρά. Η γνωριμία τους απο το face book, όπως είπαμε και   αυτό έχει στοιχεία σουρεαλισμού,  αφού οι διάπυροι νοσταλγοί του παρελθόντος χρησιμοποιούν το πιο σύγχρονο και απειλητικό για  τον τοπικό πολιτισμό εργαλείο: το ιντερνετ, για να γράψουν ένα βιβλίο γεμάτο με νοσταλγία και στοιχεία  απο  μια άλλη  εντελώς διαφορετική εποχή.     

Οι “ΕΥΡΥΤΑΝΟ – ΛΗΜΝΙΑΚΟΙ διάλογοι”, ένα “γεμάτο”  βιβλίο παρουσιάστηκε στη Λήμνο (Γυμνάσιο 9/8/19) με τη συμμετοχή των δυο συγγραφέων,  σε μια σπάνια περίπτωση συγγραφικής συνεργασίας, τον Αριστείδη Τσοτρούδη συντονιστή και κυρίως ομιλητές τον Χρ. Κολλερό και τον Μπάμπη Κουρεμέτη.

Ο κόσμος ήταν πολύς που  έσπευσε στην  εκδήλωση αυτή και στο τέλος επίσης ήταν πολλοί αυτοί που αγόρασαν,  το βιβλίο και μπήκαν στην “ουρά”  για μια υπογραφή  από τους συγγράφεις !  (φωτογραφία)

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button