Ανακοινώσεις

Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών από τα Γυμνάσια Λημνου για τους Πλημμυροπαθείς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Τα γυμνάσια της Λήμνου αποφασίσαμε  και συγκεντρώνουμε τετράδια και σχολικά είδη για τα πλημμυροπαθή σχολεία της Θεσσαλίας, που συνεχίζουν να παραμένουν κλειστά με την απειλή νέας πλημμύρας.

Η πρότασή μας είναι να προτρέψουμε τα παιδιά του σχολείου να προσφέρουν από ένα τετράδιο ή σχολικό είδος για τα παιδιά-μαθητές και μαθήτριες των πληγέντων σχολείων-συνοδευόμενο από ένα μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης.

Στην ενέργεια αυτή ανταποκρίθηκαν με προθυμία οι Σύλλογοί μας και ήδη συμμετέχουν ενεργά μαθητές και μαθήτριες των σχολείων μας.

Τα σχολικά είδη συγκεντρώνονται από τις 19 Σεπτεμβρίου έως και τις 3 Οκτωβρίου 2023 και στη συνέχεια θα ετοιμαστούν για να μεταφερθούν στα σχολεία της Θεσσαλίας την ερχόμενη εβδομάδα.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε οι συνάνθρωποί μας να ξεπεράσουν γρήγορα αυτή τη δύσκολη κατάσταση και η δική μας μικρή προσφορά να φέρει ξανά το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών στις πληγείσες περιοχές. Είμαστε κοντά σας!

Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου

Γυμνάσιο Μούδρου «Αργύριος Μοσχίδης»

Γυμνάσιο Μύρινας

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button