Απόψεις

Συλλογή-TOP 10- της ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΛΗΜΝΟΥ: Βάλαμε δύσκολα στους κριτές!

Η Συλλογή φωτογραφιών με τίτλο:  ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΛΗΜΝΟΣ –  ΓΕΝΑΡΗΣ 2021 , τις οποίες μας έστειλαν 40 άτομα, συμμετέχοντας στη  διαδικασία που ανακοινώσαμε,   βρίσκεται στο στάδιο αξιολόγησης για την επιλογή των 10 καλύτερων – TOP 10 !

Οι 100  φωτογραφίες,  που λάβαμε,  παραδόθηκαν σε 3 μέλη  της Φωτογραφικής Ομάδας Λήμνου – ΦΟΛ , με κωδικούς αριθμούς , χωρίς όνομα, ώστε  να  επιλεγούν από τον καθένα / καθεμιά   από τα μέλη  της  ΦΟΛ οι καλύτερες 10 και έτσι να φτάσουμε στο TOP 10.

Όλες οι φωτογραφίες είναι ανταγωνιστικές, βάλαμε δύσκολα στους κριτές,  και   για αυτό θα χρειαστούν, μου λένε, 3, 4 μέρες για την ολοκλήρωση αυτής της πρωτόγνωρης συλλογικής διαδικασίας, που αναλάβαμε.

Σε όσους/ όσες έλαβαν μέρος και μας έστειλαν φωτογραφίες , τους οποίους/ες  ευχαριστούμε,  ενημερώνουμε ότι:  ας είναι το Σάββατο 6/2/21 , που  θα ανακοινώσουμε τις 10 καλύτερες  από την επιλογή του κάθε μέλους της ΦΟΛ και από αυτές τις 10 καλύτερες συνδυαστικά  για το TOP 10 !

Όλη τη συλλογή των 100 φωτογραφιών με τα ονόματα αυτων που μας τις έστειλαν,  θα ανακοινωθεί και θα είναι προσβάσιμη στον καθένα !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button