Ανακοινώσεις

Συμμετοχή σε 3 Εκθέσεις Τροφίμων – Οι επιχειρήσεις να το δηλώσουν αμεσα

 ΘΕΜΑ: Συμμετοχή Π.Β.Α. στις εκθέσεις 16η HO.RE.CA, 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, 30η  DETROP BOUTIQUE.  Κάλεσμα παραγωγών.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, θα συμμετάσχει φιλοξενώντας ΔΩΡΕΑΝ τα προϊόντα των νησιών, στις 3 καταξιωμένες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου τροφίμων & ποτών της χώρας που διεξάγονται το Φεβρουάριο του 2022

  • τη 16η HO.RE.CA, που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo” Αθήνα (Παρασκευή 11, 14 Φεβρουαρίου 2022). Διοργάνωση: FORUM S.A.
  • την 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ: THE GREEK FINE FOOD EXHIBITION, που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας, ΑΘΉΝΑ (Παρασκευή 18, Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022). Διοργάνωση: R.M. INTERNATIONAL και
  • την 30η DETROP BOUTIQUE, που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο Δ.Ε.Θ-HELEXPO, Θεσσαλονίκη (Σάββατο 26- Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022. Διοργάνωση: Δ.Ε.Θ-HELEXPO

 

Οι παραγωγικές επιχειρήσεις από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου που επιθυμούν, έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν εντός του ενιαίου περιπτέρου της Π.Β.Α εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω της ύπαρξης περιορισμένου χώρου αναφορικά με το περίπτερο της Π.Β.Α., θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας για τη δήλωση συμμετοχής, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην αντιπροσώπευση όλου του φάσματος της παραγωγής απ’όλα τα νησιά.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στις 3ης παραπάνω εκθέσεις, καθώς και για συνεννόηση αποστολής δειγμάτων προϊόντων & διαφημιστικού υλικού, οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με το στέλεχος marketing & επιχειρησιακής έρευνας της Π.Β.Α. κ. Πάνο Πίτσιο (τηλ. Επικοινωνίας 22513 52121 & 6973 004872, email: pitsiosp1@gmail.com)

Ο Έπαρχος Λήμνου

Άγγελος Βλάττας – Λαμπρινός

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button