ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Συμβαίνει τώρα – Σε “κλοιό” στο Νοσοκομειο η Υφυπουργός Υγείας. Ήρθε για την Παρελαση

Σε ένα κάποιο  κλοιό  βρισκόταν  η Υφυπουργός Υγείας η κ. Γκαγκά από συνδικαλιστές και πολίτες  στο Νοσοκομείο Λήμνου (09.30- 25/3/23) . Ηχούν στην Περιοχή η Ντουντούκα και  τα συνθήματα  για ένα Νοσοκομείο  και Υποδομές  υγείας στη Λήμνο,  που   να διασφαλίζουν τον Πληθυσμό του Νησιού.

Αρχικά,   ο “κλοιός”   ήταν  απο την είσοδο των Επειγόντων (Φωτογραφία) και αργότερα άλλαξε θέση στην  παλιά είσοδο .

Οι Είσοδοι,  ακομη και  αυτή που είναι για το Εκκλησάκι τυ Νοσοκομείου είναι κλειδωμένες

Η Υφυπουργός για αρκετή ώρα είναι στο Γραφείο του Διοικητή για να “ενημερωθει”… για  τις ελλείψεις του Νοσοκομείου,  που όμως τις ξέρει πολύ καλά!

Στη Συνάντηση  είναι και μελή τη Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών ενώ  υπάρχει ενημέρωση της τελευταίας  στιγμής προς  τους συγκεντρωμένους  ότι θα γίνει δεκτή μια αντιπροσωπεία.

Η  κ. Γκαγκά  δεν ήρθε  φυσικά στη Λήμνο για να δει και να δώσει λύσεις αλλά ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης για την 25η Μαρτίου.

Σε λίγο θα  είναι  στην  Αγία Τριάδα  για τη δοξολογία και στις 12.00  στον Ρωμαίικο  Γιαλό για την Παρέλαση.  Την τελευταία ώρα μας ενημέρωσαν ότι η παρέλαση  θα ξεκινήσει 12.15

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button