Ανακοινώσεις

Συνάδελφοι/σες SOS ! – Κόβουν την επιδότηση ανεργίας…

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΛΗΜΝΟΥ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΕΣ SOS

Tα νέα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση ειναι δραματικά για τον κλάδο μας.

Ενεργοποιείται ο κόφτης των 400 ημερών επιδότησης για τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με αποτέλεσμα οι περσινές παρατάσεις του επιδόματος ανεργίας, ν’ αποκλείουν χιλιάδες εργαζόμενους  για την φετινή επιδότηση. Καθώς και η τροπολογία για τα 50 ένσημα αφήνει εκτός επιδότησης ανεργίας όλους όσοι δεν έχουν προσληφθεί από τους ξενοδόχους το καλοκαίρι του 2021, ακόμη και οι μονομερείς συμβάσεις όπως είχαν δικαίωμα του ΜΑΗ και του ΙΟΥΝΗ δεν δικαιούνται επίδομα ανεργίας…

Συνάδελφοι τα χρήματα του ΟΑΕΔ είναι δικά μας από κρατήσεις των μισθών μας. Η κυβέρνηση όμως αντί να τα  δώσει στους εργαζόμενους, τα δίνει στους εργοδότες με την μορφή επιδότησης εργασίας.

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ

Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου ,η Ομοσπονδία ,το Συνδικάτο, οι εκπρόσωποι Σωματείων απ’ όλη την Ελλάδα, θα διαμαρτυρηθούν στο Υπουργείο Εργασίας, για την αθλιότητα για τα νέα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για τις δικιές μας ζωές.

Ο αγώνας και η συσπείρωση μας στα Σωματεία , είναι ο μοναδικός δρόμος γα να κερδίσουμε οτι μας κλέβουν.

 

Ο Πρόεδρος : Διαμαντής Φαρμάκης

Η Γεν. Γραμματέας : Δέσποινα Καμπουροπούλου

Φωτογραφία Αρχειου

 

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button