Ανακοινώσεις

Λήμνος – Συνέλευση Ομίλου Ανεμοεσσας : διαβάστε την Πρόσκληση, που; ποτέ; τα θέματα !

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Βάσει του άρθρου 9 του Καταστατικού, καλούνται τα μέλη του Συλλόγου με την επωνυμία “ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΝΗΣΟΥ ΛΗΜΝΟΥ, ΑΝΕΜΟΕΣΣΑ” σε τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020 και ώρα 6:30 μ.μ στον θερινό Κινηματογράφο “Μαρούλα” με θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Απολογισμός πεπραγμένων και Απολογισμός Οικονομικής Διαχείρισης
  2. Πρόγραμμα Terra Lemnia : Συνεργασία της ΑΝΕΜΟΕΣΣΑΣ με το MEDINA
  3. Διατροφική Πολιτιστική Κληρονομιά και Αγροτικό Τοπίο: Προτάσεις ΔΣ Ανεμόεσσας για την Ένταξη παραδοσιακών πρακτικών στον Κατάλογο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO
  4. Ψήφισμα για την ανάγκη άμεσης προστασίας, αποκατάστασης του Χριστοδουλίδειου και παράλληλα προώθηση των αναγκαίων ενεργειών για τη δημιουργία Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου στο κτίριο.
  5. Ανοιχτή συζήτηση και προτάσεις σχετικά με τα κρίσιμα περιβαλλοντικά, χωροταξικά και πολεοδομικά θέματα του νησιού.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η από το καταστατικό προβλεπόμενη απαρτία στην πρώτη συνεδρίαση, η Συνέλευση επαναλαμβάνεται στον ίδιο τόπο και την ίδια ημέρα ώρα 7:00 μ.μ με όσα μέλη και αν παρίστανται.

Θα παρακαλούσαμε κατά την προσέλευση σας στον χώρο της συνέλευσης, να τηρηθούν όλες οι προβλεπόμενες από τον νόμο προφυλάξεις σχετικά με την πανδημία του covid-19.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανεμόεσσας

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  ΦΩΤ. ΕΤΜΕΚΤΣΟΓΛΟΥ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:  ΗΒΗ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

LimnosNea.gr : Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓ. 2017 – ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ  10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΜΟΕΣΣΑΣ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button