Ανακοινώσεις

Συνελήφθησαν ! Ηταν “ζορικοι”…

Συνελήφθη, χθες (15-06-2023) στο 9ο χλμ. της Ε.Ο. Μυτιλήνης – Καλλονής στη Λέσβο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της απείθειας, της απειλής, της βίας κατά υπαλλήλων, της πρόκλησης σωματικής βλάβης και της πρόκλησης φθορών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, ο συλληφθείς, επιτέθηκε με χρήση σωματικής βίας σε αστυνομικό. Ακολούθως, απείλησε τους αστυνομικούς και αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε υποδείξεις τους, ενώ αντιστεκόμενος στη σύλληψή του, τους τραυμάτισε ελαφρά. Κατά το χρόνο του περιστατικού ο δράστης προκάλεσε φθορές, σε στολή αστυνομικού και σε ηλεκτρονική συσκευή μέτρησης ταχύτητας οχημάτων.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.

Συνελήφθη, χθες (15-06-2023) σε δομή διαμονής αλλοδαπών στην περιοχή Μαυροβούνι στη Μυτιλήνη, από συνοριακούς φύλακες του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της πρόκλησης φθορών, της απείθειας και της βίας κατά υπαλλήλων.

Ειδικότερα ο συλληφθείς, εντοπίστηκε από συνοριακούς φύλακες να προκαλεί φθορές σε εγκαταστάσεις της παραπάνω δομής, ενώ ακολούθως αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις τους και προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του, απωθώντας τους βίαια.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button