Απόψεις

Συνεργασία για την 33η Συνάντηση Θιασων Αιγαίου – Αναστ. Αντωνέλλη: Πίστη στις συνεργασιες !

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μυτιλήνη, 13/04/2022

Εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης, Αναστασία Αντωνέλλη, συμμετείχε σήμερα στη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής  που διοργανώθηκε  απο την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, με θέμα “33η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου” που θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Λέσβο.

Η κ. Αντωνέλλη εξέφρασε την διάθεση συνεργασίας  εκ μέρους του Περιφερειάρχη και της Περιφερειακής Αρχής, στην προσπάθεια της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνών Θιάσων Αιγαίου, προκειμένου να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για αυτή την άκρως πολύτιμη για την Λέσβο, δράση. Στα πλαίσια των προτάσεων που κατέθεσε,  έκανε γνωστό στους παριστάμενους ότι η Περιφερειακή Αρχή έχει την βούληση να ικανοποιήσει το αίτημα της Ομοσπονδίας με συνεισφορά στα έξοδα που απαιτούνται για την φιλοξενία των θεατρικών ομάδων, το διάστημα που θα είναι στο νησί της Λέσβου.

Κλείνοντας η Αντιπεριφερειάρχης τόνισε πως η Περιφερειακή Αρχή πιστεύοντας στις συνεργασίες με όσους φορείς το επιθυμούν, θα είναι στο πλευρό της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου, ειδικά τώρα που ο Γενικός Γραμματέας κ. Κουτουλάκης, ένας νέος άνθρωπος, χωρίς αγκυλώσεις με όραμα και διάθεση δουλειάς,  αναβαθμίζει με πράξεις τον ουσιαστικό  ρόλο που έπρεπε και πρέπει να έχει μια τόσο σημαντική δομή διοίκησης για το νησιωτικό μας χώρο.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button