Λήμνος

ΣΥΡΙΖΑ ΛΗΜΝΟΥ, Πόσο ηθικό είναι οι 5 από τους 8 που επιλέχθηκαν να είναι στενοί συγγενείς υπαλλήλων του νοσοκομείου;

ΣΥΡΙΖΑ ΛΗΜΝΟΥ, Πόσο ηθικό είναι οι 5 από τους 8 που επιλέχθηκαν να είναι στενοί συγγενείς υπαλλήλων του νοσοκομείου;

ΣΥΡΙΖΑ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΛΗΜΝΟΥ

ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟΥ 27/10/18

Για την ενορχηστρωμένη προσπάθεια να αποκρυφτούν τα ουσιαστικά  ζητήματα σχετικά με τα γεγονότα στο Νοσοκομείο Λήμνου.

 Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες για όσα συνέβησαν στο Νοσοκομείο Λήμνου σχετικά με την διαδικασία προσλήψεων των οκτώ ατόμων που έχουν επιλεγεί για πρόσληψη.

Σε όλα αυτά έχει γίνει μια ιδιαίτερα επιμελημένη προσπάθεια να αποκρυφτεί η ουσία του ζητήματος που αποτελεί και το πραγματικό, κρίσιμο ερώτημα, δηλ.:

Πόσο ηθικό είναι οι 5 από τους 8 που επιλέχθηκαν να είναι στενοί συγγενείς υπαλλήλων του νοσοκομείου;

 Οι νέες Κασσάνδρες που προφητεύουν ρουσφετολογικές προσλήψεις, ας απαντήσουν πρώτα σε αυτό το κρίσιμο ερώτημα και μετά ας εκφράσουν όσες μαντείες και χρησμούς επιθυμούν για  το μέλλον. Και βέβαια, ας μην ξεχνούν το παρελθόν τους.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ  ΙΔΙΟΙ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΗΜΝΟΥ   καλεί  το Υπουργείο Υγείας:

1. Να ακυρώσει τις προσλήψεις για το νοσοκομείο Λήμνου.

2. Να κατοχυρώσει την δυνατότητα της υποβολής  νέας αίτησης όσων επιλέχθηκαν και δεν προσλήφθηκαν όπως και κάθε άλλου ενδιαφερόμενου συμπολίτη μας.

Αυτό απαιτεί η διαφάνεια και έτσι υλοποιούνται οι διακηρύξεις του ΣΥΡΙΖΑ για  διαφάνεια και για ισότητα όλων των πολιτών.

     Οι εποχές που διορίζονταν  στο Δημόσιο τα κομματικά μέλη, οι συγγενείς οι φίλοι και οι γνωστοί  ανήκουν στο παρελθόν. Αυτά εφάρμοσαν οι κυβερνήσεις  του  ΠΑΣΟΚ  και της Ν.Δ. ως τώρα και δεν πρόκειται να εφαρμοσθούν από την Αριστερά. Αυτά μας έφεραν εδώ και δεν πρόκειται να επαναληφθούν.

Αυτή είναι η διαφορά μας, αυτό εκτιμά ο λαός μας και αυτό περιμένει από εμάς.

Και προπαντός δεν μπορούν να μας κατηγορούν  όσοι ασέλγησαν σε αυτό τον τόπο και οι ηγέτες τους  βρίσκονται στον Κορυδαλλό για κακουργήματα και εγκλήματα.

   Η συναίνεση και το ήπιο κλίμα στο νησί μας απαιτούν αυτογνωσία και μέτρο. Ας το αναζητήσουμε όλοι  και προπαντός όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για τον τόπο μας.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο.Μ. ΛΗΜΝΟΥ

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button