Επιλεγμένα

Τα “έφαγε τα ψωμιά” του το ΠΗΓΑΣΟΣ…

Γιατί γυρίζει πίσω αντί για να είναι στην Καβάλα

Το Πλοίο ΠΗΓΑΣΟΣ αντί να είναι τώρα στην Καβάλα,  βρίσκεται εν πλω και πλησιάζει τον Κάβο ντόρο με ταχύτητα από ο,τι βλέπουμε 9,5 μίλια ( η φωτογραφία, απο το διαδίκτυο με το θέση του πλοιου στο χάρτη, καθώς παραπλέει στις 12.00 τη Σκύρο )

Το Πλοίο στο Δρομολόγιο της Παρασκευής απο Λαύριο  και αφιξη στη Λημνο στις 23.40, λίγο πριν τα μεσάνυχτα δηλαδή,  έφτασε στη Λήμνο  με 3 ώρες καθυστέρηση στις  02.30 έβγαλε επιβάτες και οχήματα,  άφησε αμανάτι αυτούς που  περίμεναν για να ταξιδεύσουν προς Καβάλα και “κενό φορτίου” γυρίζει πίσω , γιατι παρουσίασε πρόβλημα, θεωρούμε στη μια απο της δυο μηχανές του.

Εκεί οφείλετε η καθυστερημένη αφιξη του και τα 9,5 μιλά ταχύτητα στην επιστροφή του για τις  ανάγκες της επισκευής.  Πάλι καλά που έφερε ως εδώ τους επιβάτες απο το Λαύριο και δεν γύρισε πίσω οταν παρουσιάστηκε η βλάβη, κάπου εκεί στη Σκύρο ερχόμενο απο  Αγιοστράτη  και Λήμνο…  Βοήθησε και η μπουνάτσα… .

Ευτυχώς επίσης που δεν μας  βγήκε  κατι τετοιο  μεσα στη φουλ σεζόν, να γίνει … πανικός.

Αυτοί που επρόκειτο τα ταξίδεψαν απο Λήμνο για  Καβάλα και  από Καβάλα για  Λήμνο την Κυριακη και στη συνέχεια  για Λαύριο είναι τα θύματα αυτής της ιστορίας.

Μια  ιστορία  που δείχνει  ότι το ΠΗΓΑΣΟΣ των 44 ετών,  τα έφαγε τα ψωμιά του και στην ερχομένη δρομολογιακή περίοδο από το Νοέμβριο θα πρέπει να έχουμε κάποια άλλη λύση.

Το πότε  θα ξεκινήσει από το Λαύριο  μετά την επισκευή  είναι άγνωστο  φυσικά..

Εκτιμούμε ότι το πλοίο  θα είναι σε θέση και θα προτιμήσει να  κάνει το κανονικό  δρομολόγιο της Δευτέρας με άφιξη στη Λήμνο Τρίτη πρωί. Ομως για το δρομολόγιο να είστε σε  επαφή με το πρακτορείο.

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button