Ανακοινώσεις

Τα Εγκαίνια του Εκλ. Κέντρου του Υποψ. Περιφερειαρχη Αλκ. Στεφανή. Περιοδεια σε Χωριά της Λημνου – Δελτιο Τύπου + Φωτο

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού τελέστηκαν χθες, Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδη Στεφανή στη Λήμνο.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων πλην των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, παραβρέθηκαν ο Βουλευτής της ΝΔ και καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής Άγγελος Συρίγος, ο οποίος προλόγισε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, ο Θεόδωρος Δόντσιος από τη ΝΔ, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων, μέλη αυτοδιοικητικών παρατάξεων που κατέρχονται στις δημοτικές εκλογές, καθώς και πολίτες του νησιού.

Ο κ. Στεφανής στον λόγο του μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους αναφέροντας χαρακτηριστικά «Είναι εξαιρετικοί, είναι άνθρωποι δικοί σας, είναι άνθρωποι οι όποιοι προέρχονται από όλα τα στρώματα τα κοινωνικά και τα επαγγελματικά της Λήμνου, είναι οι άνθρωποι που ξέρουνε, είναι τίμιοι, και έχουν τρία βασικά χαρακτηριστικά, τα οποία αναγνώρισα επάνω τους, το ένα ότι αγαπάνε την πατρίδα, το δεύτερο ότι θέλουνε να υπηρετήσουνε τον τόπο και το τρίτο ότι θυσιάζουνε το εγώ τους για το εμείς και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Στην συνέχεια ανέφερε: «Είμαστε άνθρωποι, που έχουμε πάθος, έχουμε όραμα, έχουμε σχέδιο, έχουμε τρόπο, είμαστε αποφασιστικοί και αποτελεσματικοί και θα το δείτε αυτό» συνεχίζοντας είπε χαρακτηριστικά  «Υπάρχει σχέδιο το οποίο θα υλοποιηθεί με σκληρή δουλειά, θα προσθέσουμε σκληρή δουλειά και στη σκληρή δουλειά, σκληρή δουλειά, διότι χωρίς θυσίες ο τόπος δεν θα πάει μπροστά».

Μετά το πέρας των εγκαινίων, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης. είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει προσωπικά με τους παρευρισκόμενους, να φωτογραφηθεί μαζί τους και να τους ευχαριστήσει για την παρουσία τους.

Στην συνέχεια, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου παραχώρησε συνέντευξη σε τοπικό ΜΜΕ.

Συμμετείχε στο Συμπόσιο της Ελληνικής Εταιρείας Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων «Διάσκεψη της Λωζάνης και τις Αποφάσεις της 100 Χρόνια Μετά: Όψεις Ιστορίας, Πολιτικής, Νομικά Ζητήματα. Μια Κριτική Αποτίμηση και Προοπτικές», που πραγματοποιείται στο νησί.

Το απόγευμα και στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Λήμνο, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ», επισκέφθηκε τα χωριά Άγιος Δημήτριος, Σαρδές, Δάφνη, Καρπάσι και Ατσική.

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button