Απόψεις

Τα επιτραπέζια παιχνίδια που αγαπήσαμε Θα ειναι μια Γιορτη Συμμετοχής

Γραφεί ο Θ. Δημητριάδης.
Στις 14 Απριλίου, ημέρα Κυριακή, ο Καπνικός Σταθμός Κατερίνης και η ομάδα Tin Punk Studios υποδέχονται έμπειρους και νέους παίχτες επιτραπέζιων παιχνιδιών από τις 11.00 έως τις 18.00.
Ο σκοπός είναι να γνωρίσουμε το επιτραπέζιο παιχνίδι, να ακονίσουμε τα μυαλά μας μέσα από επικές περιπέτειες και στρατηγικές αναμετρήσεις και να κάνουμε νέους φίλους.
Επίσης, η μέρα αποτελεί μια ευκαιρία για τα παιδιά μας να αναπτύξουν κοινωνικές δεξιότητες, να μάθουν να προσαρμόζονται στις απρόσμενες καταστάσεις ενός παιχνιδιού ακόμα και να διαχειρίζονται την ήττα.
Στην εκδήλωση θα υπάρχουν επιτραπέζια παιχνίδια προσφορά της ομάδας Tin Punk Studios, άτομα που θα εξηγούν τους κανόνες και φυσικά μπορούμε όλοι να φέρουμε τα δικά μας.
Ο Καπνικός Σταθμός, που είναι η έδρα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Νομού Πιερίας, βρίσκεται δίπλα στο μεγάλο ελεύθερο πάρκινγκ των δικαστηρίων, σε ένα καταπράσινο και δροσερό περιβάλλον, όπου οι ευγενικοί και πρόθυμοι εθελοντές, Έλληνες και ξένοι σπουδαστές των προγραμμάτων Erasmus Solidarity Corps θα σάς υποδεχτούν και θα σάς εξυπηρετήσουν.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button