ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Τα Κρεβάτια του Γηροκομείου. Η “λειτουργία'” τους και οι Δωρητές !

Άλλη μια μεγάλη δωρεά για το Γηροκομείο !

25 κρεβάτια ειδικά για άτομα με κινητικές  δυσκολίες, που έχει ο κάθε ηλικιωμένος.  Θα τα χαρακτηρίζαμε  “νοσοκομειακά”  και  ήρθαν να συμπληρώσουν την πλήρη ανακαίνιση,  που γίνεται  στο Χώρο Γηροκομείου.

Σαν κερασάκι στην τούρτα της  γενικής ανακαίνισης μοιάζουν τα κρεβάτια αυτα. Οπως σε όλη την ιστορία του Γηροκομείου,  που έγινε και γίνεται με δωρεές, ήρθε και η δωρεά των κρεβατιών, προϊόν της αγάπης των Ευεργετών για το Νησί τους!

Απ ο,τι γνωρίζουμε υπήρξε συνεννόηση της Διοίκησης  του Γηροκομείου με του Δωρητές  των Κρεβατιών,  οι οποίοι έκαναν  το καλύτερο !

Είναι τα αδέλφια,   Αλίκη και  Δούκας Παλαιολόγου και το ζεύγος Τζένη και Νίκος Νανόπουλος!

Να αναφέρουμε για τα άτομα αυτά,  τα οποία  με σπίτι στο Ρωμαίικο Γιαλό, έρχονται  ταχτικά στη Λήμνο, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βοηθάνε με στοχευμένες Δωρεές.

Στη Φωτογραφία ο Πρόεδρος του Καλού Σαμαρείτη,  Βάγιος Καλλιγερής, μας δείχνει τη “λειτουργία”  των κρεβατιών,  τα οποία με ένα εύκολο χειριστήριο  προσαρμόζονται στις κινητικές ανάγκες του κάθε χρήστη, ενώ υπάρχει,  σε ένα γερανάκι,  μια αιωρούμενη λαβή, που διευκολύνει τις κινήσεις του ξαπλωμένου !

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button