Ανακοινώσεις

“Τα Νησιά μας Φάροι Βιώσιμης Ανάπτυξης” – Εδω Γυμνάσιο Μούδρου !

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΛΗΜΝΟ ΜΑΣ

ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Διαδικτυακή συνάντηση με το Δήμαρχο Λήμνου κ. Μαρινάκη είχαν την Τετάρτη, 14 Απριλίου οι μαθητές του Γυμνασίου Μουδρου “Αργύριος Μοσχίδης” για να συζητήσουν μαζί του για την πρότασή τους  στο διαγωνισμό “Τα Νησιά μας Φάροι Βιώσιμης Ανάπτυξης” του Δικτύου ΔΑΦΝΗ . Οι μαθητές παρουσίασαν το πρόγραμμά τους που έχει περάσει στη β΄φάση του διαγωνισμού. Ο κ. Μαρινάκης τους άκουσε με προσοχή, επισήμανε τα προγράμματα του δήμου Λήμνου που σχετίζονται με το δικό τους όραμα και δεσμεύτηκε να μελετήσει την πρότασή τους περισσότερο, καθώς σε αρκετά σημεία τη θεώρησε πραγματοποιήσιμη.
Στη συνάντησή παραβρέθηκε και ο Υπεύθυνος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λήμνου, κ. Σωτήριος Δημητράκας.
Οι εκπαιδευτικοί του προγράμματος κ. Κυριακός Ζαννής, κ. Μιχελακάκη Ειρήνη και κ. Παπαπαναγιώτου Μαρία έθεσαν τις ερωτήσεις τους στο Δήμαρχο. Επίσης, τη συζήτηση παρακολούθησαν και παρουσίασαν το σχέδιο του σχολείου οι μαθητές Ταρσή Ραφαηλία, Λεβογιάννης-Ερημάκης Γιώρης, Τσιμπουκάκη Δέσποινα, Σουκοβέλου Κωνσταντίνα, Σλαμπάκη Γεωργία, Τέλλιος Σωτήρης, Μπατσούλη Μελίνα και Βαρίτης Μάρκος.
Το Γυμνάσιο Μούδρου ευχαριστεί  θερμά τον Δήμαρχο Λήμνου για τη σημαντική και επωφελή για το σχέδιό του συζήτηση, για το χρόνο που αφιέρωσε στους μαθητές  και για την αναλυτική ενημέρωσή τους για τα προγράμματα του Δήμου.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button