ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Τα παιδιά σχεδιάζουν την πόλη που θέλουν… (Αυτό ειναι μάθημά !!!)

Τα παιδιά σχεδιάζουν την πόλη που θέλουν

Την Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου, στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα» μαθήτριες από την Γ΄ τάξη του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου συμμετείχαν στην εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος της UNICEF «Πόλεις Φιλικές προς τα Παιδιά» που διοργάνωσε το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Λήμνου.

Μετά την παρουσίαση του προγράμματος και την εισαγωγή στη σύμβαση για τα δικαιώματα του παιδιού από την υπεύθυνη της UNICEF  κ. Λίνα Αντάρα, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στην διαβούλευση με θέμα «Τι θα θέλατε από τις τοπικές αρχές για να γίνουν οι πόλεις σας πιο φιλικές προς τα παιδιά και τους νέους».

Η πρωτοβουλία της UNICEF που θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τα παιδιά και τους νέους καθώς καλλιεργεί μέσα από τις προγραμματισμένες διαδικασίες δεξιότητες χρήσιμες για τους ενεργούς πολίτες του μέλλοντος.

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε το ΚΕΠ Υγείας Λήμνου και τη συντονίστρια κ. Ελένη Καραγιαννάκη για την πρόσκληση και την άρτια οργάνωση της πρώτης συνάντησης.

 

Η Διευθύντρια

Χαριτίνη Φωτοπούλου

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button