ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Τα Θέρμα στη λίστα των χρονίως ανεκμετάλλευτων μονάδων της Λημνου. Κρίμα…

Δυστυχώς και τα Θέρμα συγκαταλέγονται,   εδώ και 3, 4  χρόνια,   σε εκείνες  τις  τουριστικές και άλλες κτιριακές και  παραγωγικές μονάδες που μένουν ανεκμετάλλευτες και εγκαταλειμμένες…

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο εγινε γνωστό οτι ο τελευταίος ενοικιαστής των Θέρμων , ο οποίος δεν τα λειτούργησε πότε,  στα δυο χρόνια ενοικίασης των, ζήτησε διακοπή της Σύμβασης.

Για να υπάρξει επόμενος,  μας είπε σε εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ ο πρώην Έπαρχος και σημερινός Δημ. Συμβουλος, επικεφαλής Συνδυασμού, Βαγγέλης Γιαρμαδούρος, πρέπει να γίνουν πολλά διορθωτικά στα Θερμά,  στο Κτίριο και στη λειτουργικότητα των Ιαματικών Πηγών.

Ο  ίδιος ηταν ο τελευταίος που ανέλαβε και δούλεψε τα Θέρμα. Κινήθηκε ως προς τα Ιαματικά Λουτρά σε μια  μορφή ΣΠΑ, ομως ελάχιστοι Λημνιοί χρησιμοποίησαν τα 8 Λουτρά του για λόγους θεραπευτικούς, μας είπε.    Στον περιβάλλοντα χώρο λειτούργησε, ενα μπαρ ρεστοράντ,  με αξιωσεις. Δεν ειναι εύκολα τα πράγματα, αποφάνθηκε  ο κ. Γιαρμαδούρος και όποιος αναλάβει τα Θέρμα θα πρέπει να έχει την αμέριστη, σε όλα τα επίπεδα, συμπαράσταση του Δήμου.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button