Απόψεις

Ταγμα εφοδου … στη Μυτιληνη

Μυτιλήνη, 7 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν (7) άτομα στη Μόρια της Λέσβου για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Στην υπόθεση εμπλέκονται (2) ακόμη άτομα

Επτά άτομα (5 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί, 17 έως 24 ετών) συνελήφθησαν χθες (06-02-2020) το βράδυ στη Μόρια της Λέσβου και σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, στην είσοδο του χωριού της Μόριας, ενώ από την έρευνα στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (5) αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα, μεταλλική ράβδος και κουκούλα full face.

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι συλληφθέντες ενώθηκαν με σκοπό την – από κοινού – διάπραξη εκνόμων ενεργειών, κυρίως σε βάρος αλλοδαπών μεταναστών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Για την εμπλοκή τους στην υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ακόμα και αναζητούνται (2) ανήλικα άτομα (ημεδαπός και αλλοδαπός), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα ίδια αδικήματα.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button