Απόψεις

Ταξίδι με κλειστές τις τουαλέτες. Οι επιβατες στο ζόρι τους έβγαιναν στην Κουβέρτα!

Το χθεσινό, 8/10, βραδινό ταξίδι του ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ δεν ταλαιπώρησε απλώς τους επιβάτες,  ήταν βασανιστικό σε  πολλά επίπεδα, τα εξης 3 :

1ον Αντι για την προγραμματισμένη αναχώρηση  στις 6 το απόγευμα με αναμενόμενη άφιξη σε 4,5 ώρες  δηλαδή στις 10.30 το βράδυ,  το πλοίο αδιευκρίνιστα γιατι  έφυγε απο τη Λήμνο στις 8  για να φτάσει στην Καβάλα στις 1.30. Οι επιβάτες  που είχαν  να πάνε στη Θεσσαλονίκη ή κάποια άλλη πόλη της Β. Ελλάδας θα έφταναν  στο σπίτι τους χαράματα.

2ον. Η διάρκεια του ταξιδιού ήταν αντι για 4,5 ώρες 5,5. Εντάξει ειχε ένα  καιρο των 7 μποφορ  και το  πλοίο  άλλαξε και ελαφρώς πορεία (φωτογραφία) , πάνω στον Κάιρο,   ίσως μείωσε και την ταχύτητα του  όμως  ένα σύγχρονο πλοίο δεν θα έκανε  μια  ώρα παραπάνω το ταξιδι…

3ον και το πιο εξωφρενικό. Στη διάρκεια του ταξιδιού, για κάποια ώρα,  δεν λειτουργούσαν οι Τουαλέτες… Οι έχοντες ανάγκη δεν μπορούσαν να πάνε σ΄αυτές και αρκετοί  στο “ζόρι” τους έβγαιναν στην  κουβέρτα,  που κλυδωνιζόταν απο την θαλασσοταραχή.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button