ΑνακοινώσειςΑπόψεις

Θ. Λούκας απαντά στη Δήμαρχο: Οι αγρότες της Λήμνου ΔΕΝ βγήκαν στους δρόμους εξαιτίας του κου Λούκα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/2/2024          

Όσον αφορά την στοχοποίηση από την Δήμαρχο, του επικεφαλής της παράταξής μας, κατά την διάρκεια του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου, σχετικά με υποκίνηση των αγροτών σε διαμαρτυρίες, έχουμε να καταθέσουμε ψύχραιμα στον διάλογο, τις εξής θέσεις:

  1. Οι αγρότες της Λήμνου, αλλά και όλης της Ελλάδας και της Ευρώπης, ΔΕΝ βγήκαν στους δρόμους εξαιτίας του κου Λούκα.
  2. Οι αγρότες κινητοποιήθηκαν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για να αντιμετωπίσουν τις εξαντλητικές, γι αυτούς συνέπειες, της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ), που τους οδηγεί νομοτελειακά στην φτωχοποίηση.
  3. Σε κανένα μέρος της Ελλάδας δεν διαπιστώθηκε σύγκρουση των τοπικών δημοτικών αρχών με τους αγρότες, καθώς είναι γενική πεποίθηση πως με τις κινητοποιήσεις αυτές δεν διασαλεύθηκε η κοινωνική ειρήνη (καταστάσεις που δυστυχώς βιώσαμε σε προηγούμενα χρόνια).
  4. Αποτελεί επιτυχία και πρωτοτυπία της νυν δημοτικής αρχής της Λήμνου, το γεγονός ότι κατάφερε την ένατη (!!!) μέρα των κινητοποιήσεων να θέσει τους αγρότες του νησιού σε θέση αντιπάλου επιδεικνύοντας κάκιστη διαχείριση και τώρα να ψάχνει για εξιλαστήρια θύματα
  5. Η παράταξη “ΙΣΧΥΡΗ ΛΗΜΝΟΣ” και τα μέλη της δεν πρόκειται να σταματήσουν να στέκονται δίπλα στους όποιους συμπολίτες μας παλεύουν για το δίκιο τους. Δεν πρόκειται να μας τρομοκρατήσει καμία στοχοποίηση. Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα του κόσμου και καμιά δημοτική αρχή. Ας πάψουν να ψάχνουν για εχθρούς.
  6. Χαιρόμαστε όταν αντικρίζουμε και μέλη άλλων παρατάξεων δίπλα στους καταπονημένους αγρότες μας.

Εκ της Πολιτικής Γραμματείας

LimnosNea.gr : Η φωτογραφία  ειναι  από τη συνάντηση  της Δημάρχου  με την Συντονιστική Επιτροπή.

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button