Απόψεις

Θα γίνει το Πανηγύρι και όσα άλλα μας είπε η κ. Σακαρίκου

Είχε μια  τηλεφωνική επαφή μαζι μας η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Παλλημνιακού Ταμείου Χριστίνα Σακαρίκου για να κάνει κάποιες διευκρινήσεις σχετικές με πρωινή μας  ανάρτηση ενός δημοσιεύματος της Βαρβάρας Βαγιάκου Βλαχόπουλου, η οποία με αυστηρό τρόπο σχολίαζε την  πληροφορία ότι δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος το Πανηγύρι της Παναγίας στο Εκκλησάκι,  το οποίο βρίσκεται στο  χώρο των εγκαταστάσεων του Παλλημνιακού Ταμείου.

Μας ενημέρωσε,  η κ. Σακαρίκου,  ότι το  πανηγύρι θα γίνει και ότι Μητροπολίτης,  παρά τη δυσκολία λογω των ημερών και τη γνωστή έλλειψη ιερέων,     της εξασφάλισε Ιερέα για να γίνει ο Εσπερινός το απόγευμα της 15 Αυγούστου και η θεια Λειτουργία, στις 16 Αυγούστου.

Εχουμε την εντύπωση ότι η ανάρτηση  μας,  με το κείμενο της Βαρβάρας, έπαιξε το ρόλο του…

Τωρα, ως προς τη φωτογραφία που αναρτήσαμε και δείχνει  το Εκκλησάκι φραγμένο με παλέτες,  μας ειπε η κ. Σακαρίκου  ότι αυτό  δεν είναι κάτι καινούριο αλλά γινόταν απο την προηγούμενη διοίκηση (του κ. Κακαρνιά)  με σκοπό να εμποδίζει να εισέρχονται στο εκκλησάκι ζώα και πουλερικά …

Η κουβέντα μας γενικεύθηκε οταν αναφέρθηκα σε μια άλλη ανάρτηση του Μπαμπη  Κουρεμέτη,   την οποία  είδα στο F.B.  Είναι  μια γενικότερη κριτική για την “απραξία” της νέας Διοίκησης του Κτήματος. Θα βρω το κείμενο  του Μπάμπη Κουρεμάτη,  θα το αναρτήσω και θα αναφέρω τις απαντήσεις της Πρόεδρου του Παλλημνιακού Ταμείου, γίνονται πράγματα μας είπε … Μακαρι !

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button