ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Θα καθαρίσουν το Λιμάνι μας και θα στείλουν μηνύματα !

Η Περιβαλλοντική  Οργάνωση  “isea” , το “Μάτι της Θάλασσας, είναι ένα προσωνύμιο της, όπως μας είπε η Αναστασία Χαρίτου, η οποία εκπροσωπώντας  αυτή την  Οργάνωση, μας έδωσε όλα εκείνα τα στοιχεία ενημέρωσης για τις  προσπάθειες  προστασίας της Θάλασσας  και για την αυριανή,  13/5,  δράση  της στο Λιμάνι της Μύρινας.

Είμαστε  μια Οργάνωση με επαγγελματίες  επιστήμονες για την προστασία της Θάλασσας,   μας είπε,  και ότι  επαγγελματίες δύτες αύριο θα καθαρίσουν τον πυθμένα του Λιμανιού της Μύρινας. Στόχος εκτος  από τον καθαρισμό,   απο όλα τα ρυπογόνα στοιχεία,  είναι και η ενημέρωση των κατοίκων της  κάθε παράκτιας  περιοχής για τις κρυμμένες στο Βυθό  εστίες μόλυνσης.

Αυτό το διάστημα διεκπεραιώνουν το πρόγραμμα “Προσφέρω”  της εταιρείας ΑΒ – Βασιλόπουλος.  Η ομάδα,  που θα επιχειρήσει εδώ,   έφτασε από  τη Μυτιλήνη και μετά τη Λήμνο θα πάει  στον Αγιοστράτη…

Στην Λημνο  έχουν  ξανάρθει πριν 2 χρόνια και  θα επανέλθουν μας ειπε η Αναστασία Χαρίτου.  Πάντα επιδιώκουν, πρόσθεσε,  τη συνεργασία με τοπικούς  σχετικούς με τη Θάλασσα Φορείς και αύριο στο Λιμάνι μας  ο καθαρισμός   θα γίνει με τη συνεργασία του ΝΟΛ  (Ναυτικός Όμιλος Λήμνου)  και του Αλιευτικού  Συλλόγου  Λημνου.

Η φωτογραφία είναι Αρχειου, από άλλη δράση καθαρισμού  και αποκαλυπτική (κοιτάχτε τι έβγαλαν..)  για όσα ρυπογόνα υπάρχουν κρυμμένα στο Βυθό.   .

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button