Απόψεις

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ !

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ –ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ
ΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ
ΤΗΛ: 2251024115
FΑX: 2251047888
E-MAIL: mitilini@hcg.gr

ΜΥΤΙΛΗΝΗ
13 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης ανακοινώνει ότι με Απόφαση του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος –Ελληνικής Ακτοφυλακής προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την κατάταξη Δοκίμων Λιμενοφυλάκων Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής (ανδρών – γυναικών) έτους 2019, με εφαρμογή συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων».
Η πλήρωση των παραπάνω θέσεων θα γίνει ως εξής:
1. ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
• Σαράντα (40) θέσεις, από υποψηφίους κατόχους απολυτηρίου τίτλου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμου και αντίστοιχου τίτλου της αλλοδαπής.
2. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες):
• Εξήντα τρεις (63) θέσεις από υποψηφίους κατόχους απολυτηρίου τίτλου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμου και αντίστοιχου τίτλου της αλλοδαπής, οι οποίοι είναι κάτοχοι μίας εκ των συγκεκριμένων ειδικοτήτων των Ενόπλων Δυνάμεων και υπηρέτησαν με αυτή έως την απόλυση τους. .
3. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΠΟΒΤΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ (Υ/ΚΤ) ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ:
• Δεκαεπτά (17) θέσεις, από υποψηφίους κατόχους απολυτηρίου τίτλου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμου και αντίστοιχου τίτλου της αλλοδαπής, οι οποίοι έχουν αποφοιτήσει με επιτυχία από το σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών (Υ/ΚΤ) της σχολής Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού και τους έχει απονεμηθεί σχετικό πτυχίο από το Πολεμικό Ναυτικό.
4. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ:
• Είκοσι (20) θέσεις από υποψηφίους με Απολυτήριο Τίτλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμου και αντίστοιχου τίτλου της αλλοδαπής, οι οποίοι είναι κάτοχοι αντίστοιχου τίτλου σπουδών με ειδικότητα σε ένα από τα παρακάτω όργανα:
 Κλασσικά Κρουστά: Τέσσερις (04) θέσεις
 Τρομπέτα: Τέσσερις (04) θέσεις
 Κλαρινέτο: Τέσσερις (04) θέσεις.
 Φλάουτο: Μία (01) θέση
 Μπάσσο – Τούμπα: Δύο (02) θέσεις
 Τρομπόνι (αλτικόρνο, ευφώνιο): Τέσσερις (04) θέσεις.
5. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΙΔΙΩΤΩΝ που έχουν συμμετάσχει ενεργά σε επιχειρήσεις για τη διάσωση κινδυνευόντων ατόμων στη θάλασσα ή στους χερσαίους χώρους αρμοδιότητας του Λ.Σ:
• Δεκαπέντε (15) θέσεις, από υποψηφίους κατόχους απολυτηρίου τίτλου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμου και αντίστοιχου τίτλου της αλλοδαπής και ανεξαρτήτως βαθμού απολυτηρίου σύμφωνα με την παράγραφο 9 του άρθρου 25 του Ν.4597/2019 (Α΄ 35.
Η προκήρυξη έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 33/10-09-2019, τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ) και αναρτηθεί στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr), καθώς και στην ιστοσελίδα του προγράμματος <<Δι@ύγεια>> (http://diavgeia.gov.gr) (ΑΔΑ: ΩΓΘΜ4653ΠΩ-4ΘΩ), από όπου μπορούν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι.
Όσοι έχουν τα απαραίτητα προσόντα και επιθυμούν να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό κατάταξης Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, υποβάλουν αίτηση με επισυναπτόμενα δικαιολογητικά, αυτοπροσώπως (ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο προς τούτο άτομο), κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 08:00 έως 14:00, ή ταχυδρομικώς με συστημένη αλληλογραφία, στην Επιτροπή Παραλαβής – Ελέγχου Δικαιολογητικών, Μοριοδότησης και Κατάταξης του διαγωνισμού, τις ημερομηνίες από την 07-10-2019 ημέρα Δευτέρα έως και την 18-10-2019 ημέρα Παρασκευή, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΔΟΚΙΜΩΝ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΩΝ (ΕΤΟΥΣ 2019) ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ – ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ, ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ /ΑΡΧΗΓΕΙΟ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Ακτή Βασιλειάδη Πύλες Ε1-Ε2, ΠΕΙΡΑΙΑΣ , Τ.Κ. 18510

Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ

ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ ΦΛΟΥΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button