ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Τι χάος ειναι αυτό; Αρνητικά, τελικά, τα 2 “κρουσματα” του Επαρχείου.

Ήταν έξαλλη η Μάγδα Τούφου,  όταν διαπίστωσε οτι αναφέρθηκε ως Κρούσμα,  η ίδια και μια άλλη εργαζόμενη στο Επαρχείο, με ένα rapid test , χωρίς να υπάρχει επιβεβαίωση απο Μοριακό Τεστ, ενώ έδωσε αμέσως,  μετά το rapid tesτ,   δείγμα το οποίο στάλθηκε στην Αθήνα  και για μοριακό τεστ. Ηταν εξαλλη, μας είπε τότε,  για τη “βιασύνη” της ανακοίνωσης, χωρίς επιβεβαίωση…

Παρά τις προσπάθειες της, μιας ολόκληρης εβδομάδας και ενώ ήταν σε καραντίνα, για να μάθει το αποτέλεσμα του Μοριακού δεν είχε απάντηση, η οποία τελικά ήρθε την  Παρασκευή 5/3, επτά  μέρες μετά,  και ήταν αρνητική.

Το ίδιο συνέβη και με την άλλη υπάλληλο του Επαρχείου,  η οποία και αυτή χαρακτηρίστηκε   ως  κρούσμα στη Λήμνο  όμως  τελικά έμαθε,   όπως κι η Μάγδα , οτι ήταν αρνητική !

Αυτές η δυο περιπτώσεις έχουν ήδη χαρακτηριστεί ως Κρούσματα για τη Λήμνο και έχουν καταλογιστεί στα κρούσματα του Νησιου,  ανεβάζοντας την επιδημιολογική εικόνα του χωρίς να είναι κρούσματα.

Τι χάος είναι αυτό; απορούμε  και εμείς μαζι με τη Μάγδα,  η οποία “εκτίει” την καραντίνα της, που λήγει αύριο Δευτέρα 8/3  και η οποία,  μας είπε,  ότι  θα Πληρώσει η ίδια για να κάνει δυο τεστ επιβεβαίωσης και αναλόγως να κινηθεί…

Ηταν στην αρχη αυτης της ιστοριας, “εν εξάλλω”, μας ειπε, και κάπως ετσι παραμένει με όσα ακολουθησαν.    Και είναι φυσικό με το χάος μεσα στο οποίο κινήθηκε και  την ταλαιπωρία που υπέστη η ίδια και η οικογένεια της, με καταντινες ο καθένας ξεχωριστά  μεχρι να μαθουν με δικές τους προσπάθειες, μια εβδομάδα μετά,  ότι τα μοριακά τεστ είναι αρνητικά.

Το σλογκαν,   μας είπε,  σε όλη αυτή τη διαδικασία για  να πάρει μια απάντηση για το μοριακό τεστ,  είναι : Μια φορά κρούσμα,  πάντα κρούσμα !

Στη Φωτογραφία  η Μαγδα Τούφου,  τότε που κυκλοφορούσαμε χωρίς το σημερινό  ΧΑΟΣ  της Πανδημιας,  ελεύθεροι από  Καραντίνες

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button