Επίκαιρα

Τι ωραία που γιορτάσθηκε το Πολυτεχειο απο το ΓΕΛ Μουδρου;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Γενικό Λύκειο Μούδρου τίμησε την Επέτειο του Πολυτεχνείου με διπλό τρόπο: Κατά την πρωινή πρώτη μας διαδικτυακή συνάντηση με το αδελφοποιημένο σχολείο Albert Park College της Μελβούρνης αναφερθήκαμε στη σημασία της Ημέρας και παρουσιάσαμε ένα μικρό αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη. Παρευρέθηκαν στη συνάντηση η κ. Χριστίνα Δεσποτέρη, αντιπρόεδρος του Lemnos Gallipoli Commemorative Committee, η εκπαιδευτικός κ. Zoe Alexiades με τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου, ο διευθυντής του σχολείου μας, κ. Στυλιανός Καραγιάννης, με τις εκπαιδευτικούς κ. Μελίνα Γραμματικοπούλου και κ. Θεοδώρα Λυμπέρη, με τους μαθητές και τις μαθήτριες. Την συνάντηση συνόδευσαν μουσικά οι μαθητές και μαθήτριες μας, στις κιθάρες ο Χάρης Αγιοστρατίτης και η Ανδριάνα Κωνστάντιου.

Στο δεύτερο μέρος, η σχολική γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών μας διοργανώθηκε από τον εκπαιδευτικό του σχολείου μας, κ. Ιωάννη Αδαμόπουλο, σε συνεργασία με την εκπαιδευτικό μας κ. Μαρία Λούκου. Στις κιθάρες ο Χάρης Αγιοστρατίτης και η Ανδριάνα Κωνστάντιου. Αφηγήτριες οι μαθήτριες Αλεξάνδρα Ανίτσου και Ευαγγελία Δεληγεώργη. Τη χορωδία αποτελούσαν οι: Μάριος Φίκαρης, Χριστίνα Παππά, Νικολέττα Δήμου, Παυλίνα Άντον και Βιβή Σουσαλή.

Φωτογραφικό υλικό από την κ. Χριστίνα Δεσποτέρη και από το αρχείο του σχολείου

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button