Περιοδικό

Τι Ωραίες Εικόνες, τι σπουδαία Παιδιά !

Δημοσιεύουμε με χαρά και υπερηφάνεια, με ενθουσιασμό,  το Δελτιο Τυπου του Γυμνασίου Μουδρου  για τη μορφή και το περιεχόμενο  της Γιορτής  της Μητέρας !

Μια λογοτεχνική εκδήλωση και  οι φωτογραφίες που συνοδεύουν  το  Κείμενο μας κάνουν  να λέμε:  τι όμορφες εικόνες,  τι σπουδαία παιδιά αυτά της Ανατολικής Λήμνου,  που συμμετέχουν  σε αυτές  τις προσπάθειες. Δείτε μια μια τις φωτογραφίες, τα φωτεινά και γεμάτα ικανοποίηση παιδιά,  τη στάση του σώματος που πάντα κάτι εχει να πει και στην περίπτωση μας ταπεινότητα!

Βέβαια οι καθηγητές και η διευθύντρια έχουν  το δικο τους σημαντικό ρολο σε αυτά, όπως και ο Σύλλογος Γονέων.  Δείτε μια  μια τις φωτογραφίες, επιμένουμε !

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                  15-5-2023

Μια πολύ όμορφη γιορτή, γεμάτη συναίσθημα κι αγάπη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 14-5-2023, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας με συνδιοργανωτές το Γυμνάσιο Μούδρου «Αργύριος Μοσχίδης» και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Επίσημη καλεσμένη η συγγραφέας κ. Βαρβάρα Βαγιάκου-Βλαχοπούλου η οποία με συγκίνηση και κατάθεση ψυχής μοιράστηκε μαζί μας αποσπάσματα από τα βιβλία της «Τί άρωμα φοράς γιαγιά;» και «Ανθοφορία Στιγμών».

Η γιορτή περιελάμβανε, επίσης, ένα αφιέρωμα στη μητέρα όλων, την Παναγία, ένα απάνθισμα ποιημάτων και κειμένων από την Παγκόσμια Λογοτεχνία που εξέταζε διαχρονικά τη σύνδεση της λογοτεχνίας με το πρόσωπο της μητέρας, ένα αφιέρωμα στην τέχνη της ζωγραφικής και την απεικόνιση της μητέρας σε αυτή, χορωδία και μικρά δρώμενα.

Η συμμετοχή των παιδιών ήταν αυθόρμητη και μαζική και η προσέλευση του κόσμου μεγάλη.

Ευχαριστούμε θερμά μικρούς και μεγάλους που αγκάλιασαν με αγάπη και συγκίνηση την εκδήλωση κι ευχόμαστε υγεία και πολλά ευτυχισμένα χρόνια στις μητέρες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Γιατί :

Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές,

και πάλι κάτι θα περισσέψει

που να το ανακράξεις σε στιγμή μεγάλου κινδύνου. 

Οδυσσέας Ελύτης- Εκ του πλησίον

Η Διευθύντρια

Παπαπαναγιώτου Μαρία

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button