ΤΙ ΣΟΥΠΑ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ – κριθαράκι με τόνο

ΤΙ ΣΟΥΠΑ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ – κριθαράκι με τόνο
Διευκρίνιση: Οι τυχόν διαφημίσεις που παρεμβάλλονται ενδιάμεσα στο κείμενο αυτής της συνταγής, γίνονται από τον διακομιστή του διαδικτύου και δεν έχουν σχέση ούτε με τον συντάκτη ούτε με το περιεχόμενο της.
Η σούπα με κριθαράκι και τόνο είναι μια από τις πιο απλές αλλά και πιο νόστιμες σούπες που μπορείς να δοκιμάσεις. Αρέσει σε όλες τις ηλικίες.
Μπορείς να τη φτιάξεις έτσι όπως είναι, με πολύ απλά υλικά, ή να προσθέσεις μέσα τα λαχανικά και γενικά τα υλικά που σου αρέσουν.
Κάνε συνδυασμούς που σου αρέσουν και απόλαυσε την πιο νόστιμη κοκκινιστή σούπα με τόνο και κριθαράκι.
ΥΛΙΚΑ
Μια κονσέρβα τόνο (σε λάδι είτε σε νερό)
Μία σακούλα κριθαράκι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάλε νερό μέχρι τη μέση μέσα σε μία βαθιά κατσαρόλα. Πρόσθεσε μέσα το αλάτι, το πιπέρι και το ελαιόλαδο. Όταν αρχίσει να βράζει ρίξε μέσα το κριθαράκι.
Το κριθαράκι θέλει περίπου 10-15 λεπτά για να βράσει.
Πέντε λεπτά πριν βράσει καλά, ρίξε μέσα τον πελτέ ντομάτας και τη ζάχαρη και άφησε το να βράσει όλο μαζί για άλλα 5 λεπτά.
Αδειάζεις από πάνω τον τόνο, κλείνεις το μάτι της κουζίνας και η σούπα είναι έτοιμη να σερβίρεις.
Για επιδόρπιο γλυκό κουταλιού σταφύλι Αχιλλαδέλη.