ΕπιλεγμέναΛήμνος

Τι συμβαίνει με το ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ; Επιστρέφει στο Λαυριο, 2 ώρες μετά την αναχώρηση του για Λημνο !

Με μικρή καθυστέρηση, η αναχώρησε ήταν προγραμματισμένη για τις 21.30 – σήμερα Τέταρτη 5/10 , ξεκίνησε το ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ από το Λαύριο για Αγιοστράτη και Λήμνο. Αυτή την ώρα 23.30 το πλοίο έχει πάρει το δρόμο της επιστροφής στο Λαύριο με ταχύτητα 9,8 μιλίων και με αυτήν την ταχύτητα θα είναι στο λιμάνι αναχώρησης μεσάνυχτα και κάτι
Τι συμβαίνει με το Πλοίο;
Επιβάτης αναφέρει με ανάρτηση στο διαδίκτυο ότι έγινε ανακοίνωση ότι το πλοίο επιστρέφει λογω βλάβης και σε συνδυασμό με τον κακό καιρό για την ασφάλεια των Επιβατών !
Το ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ στo marine traffic έχει πορεία επιστροφής με 10 μίλια . Η μειωμένη ταχύτητα δεν δικαιολογείται από τον καιρό. Επομένως προφανώς ισχύει η βλάβη, αν και το Λιμεναρχείο Λαυρίου με το οποίο επικοινωνήσαμε μας ανέφερε ότι έχει ειδοποιηθεί απο τον Πλοίαρχο ότι η επιστροφή οφείλεται στον Καιρό και δεν ανέφερε βλάβη.
ΥΓ Για να μην υπάρχει κάποια περεταίρω ανησυχία αναφέρουμε οτι 12.15 (00.15) το βράδυ το πλοίο μπαίνει στο Λιμάνι του Λαυρίου με τους επιβάτες βεβαία να έχουν υποστεί μια αβάσταχτη ταλαιπωρία που είναι ακομη στην αρχή …

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button