Περιοδικό

ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ – Αβγά βραστά με πατατοσαλάτα

ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ – Αβγά βραστά με πατατοσαλάτα

Βράζουμε 10 αβγά, τα ξεφλουδίζουμε, τα κόβουμε στη μέση κατά μήκος και τα αραδιάζουμε σε πιατέλα με το κομμένο μέρος προς τα κάτω.

Τα περιχύνουμε με μαγιονέζα στην οποία έχουμε προσθέσει (και χτυπήσει) 1-2 κουταλιές μουστάρδα.

Τα πασπαλίζουμε ελαφρά με μαύρο ή κόκκινο πιπέρι.

Βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μπήγεται το πιρούνι, τις ξεφλουδίζουμε, τις κόβουμε σε κύβους, από πάνω ρίχνουμε κρεμμύδι, μαϊδανό, λίγο αλάτι, λεμόνι και ελαιόλαδο.

Συνοδεύονται με τυρί φέτα καλαθάκι Λήμνου.

Καλή σας όρεξη !

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button