Περιοδικό
ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ – Ομελέτα με πατάτες τηγανητές και ζαμπόν

ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ – Ομελέτα με πατάτες τηγανητές και ζαμπόν
(μια σειρά με καθημερινές προτάσεις-συνταγές)
Τηγανίζουμε όπως ξέρουμε τις πατάτες. Σε άλλο τηγάνι με ελάχιστο λάδι ρίχνουμε το ζαμπόν, 8 χτυπημένα αυγά, κι από πάνω τις τηγανισμένες πατάτες.
Ψήνουμε μέχρι να γίνουν τα χτυπημένα αβγά.
Συνοδεύεται με τυρί φέτα καλαθάκι Λήμνου.
Για επιδόρπιο, γλυκό κουταλιού φράουλα Αχιλλαδέλη Λήμνου.