Περιοδικό

ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ – Πιλάφι με μανιτάρια

ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ – Πιλάφι με μανιτάρια

(μια σειρά με καθημερινές προτάσεις-συνταγές)

Ψιλοκόβουμε στραγγισμένα τα μανιτάρια κονσέρβας και τα μισοτηγανίζουμε. Προσθέτουμε ένα φλιτζάνι απ’ το νερό της κονσέρβας, τοματοπελτέ, δύο κύβους κοτόπουλο, και τα’ αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να πιούν το ζουμί τους.

Χωριστά φτιάχνουμε το πιλάφι από ρύζι, όπως ξέρουμε (3 μέρη νερό – 1 μέρος ρύζι).

Στο πιάτο σερβίρουμε το πιλάφι και από πάνω γαρνίρουμε με τα μανιτάρια.

Σερβίρεται με τυρί φέτα καλαθάκι Λήμνου.

Για επιδόρπιο, γλυκό κουταλιού συκαλάκι Αχιλλαδέλη Λήμνου.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button